Skocz do zawartości
BLANTMEN

Mały Kotek Szuka Pilnie Domu

Rekomendowane odpowiedzi

-------------DO ADMINISTRACJI-------------

Jeśli temat łamie regulamin, albo znajduje się w niewłaściwym miejscu to przepraszam. Proszę o przymróżenie oka ten jeden raz, dla dobra sprawy. Dzięki.

-------------DO ADMINISTRACJI-------------

Sprawa wygląda tak - na działkę mojej dziewczyny trafiła kotka. Nie wiem ile ma - jest bardzo mały (mieści się w dłoni). Nie ma tam najlepiej. Jak to na działce ... Dzisiaj wyciągaliśmy z niej kleszcze. Rodzice od niej nie chcą jej oddać byle komu, dlatego 'wystawienie' jej na allegro nie wchodzi w grę. Byli wychowani w czasach, kiedy to zwierzętom dawało się byle co do jedzenia ... i takie coś też ta kotka dostaje (przeważnie są to kawałki ciasta itp.) Głupie posunięcie z ich strony - wiem. Chcą ją oddać babci, która ma 2 psy które non stop się gryzą i atakują nawzajem. Ta kotka będzie się snuć po garażach, jeść byle co, nie będzie szczepiona ani odrobaczana i co najważniejsze - nie będzie miała żadnego uczucia miłości. Ja z moją dziewczyną protestujemy, aby nie dawali jej do babci, no ale kotka nie może zostać ani u nich (mają psa), ani u mnie (mam psa i 2 papugi). Proszę was - pomóżcie znaleźć dla niej dobry dom, pełen miłości i ciepła. Poniżej zamieszczam jej fotki.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Kotka jest bardzo spokojna, grzeczna, nie szaleje. Portafi załatwić się w kuwecie. Jeśli jest ktoś zainteresowany przygarnięciem jej do siebie proszę o jak najszybszy kontakt przez PM, gg (3685729), albo telefonicznie 504480192. Najlepiej jeśli była by to osoba z Bytomia albo okolic, ale nie wykluczam, że może być z dalszego miasta. DZIĘKI !!

Edytowane przez BLANTMEN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co za problem oddać do schroniska dla zwierząt :blink: tam napewno znajdzie nowy dom.

Ale żeś przywalił, w schronisku przeca takich podobnych kotków mają "dość" sporo i jakoś nikt tak szybko ich nie zabiera jak zapewne byś oczekiwał...

Śliczne zdjęcie z tymi łapkami :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny kocurek :rolleyes: ale broń boże nie oddawaj go do schroniska, bo może ja ktoś z tamtąd wziąśc ale dopiero za rok czy dwa :lol: najlepiej jakby trafiła do pewnego właściciela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie - nie będzie tak źle. Koty nie sikają gdzie popadnie, nie szczekają i nie chcą ciągle wychodzić na zewnątrz (jak psy). Poza karmieniem i wypuszczaniem na zewnątrz, to nie będziesz wiedział, że masz kota. No chyba że zacznie miauczeć o 6 rano... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj nawet nie chodzi o to, że mam już zwierzęta. Chodzi bardziej o rodziców. Nie chcą kolejnego zwierzaka. Tylko że serce mi sie kraje jak wiem co ją czeka. Jutro na 90% wezme ją do domu :). Zobaczymy co z tego wyjdzie. Na pewno bezpieczniej będzie jej szukać opiekuna jak będzie u mnie. Nie będzie narażona na to, że trafi do babci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spokojnie kota mozesz nauczyc srac na dworze jesli kuweta to dla ciebie problem. jesli ten nalezy do tych bardziej cwanych to nauczy sie sam otwierac drzwi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym mieszkał bliżej to mógłbym go zabrać do siebie.

Kot i pies w jednym domu to nic strasznego. Ja w pewnym momencie miałem 2 psy, kota, 2 kanarki, mysz i ryby w domu. Psy nie jadły kota, ani kot ptaków, myszy i ryb jak to w bajkach bywa ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miło się czyta takie tematy, wiedząc że przed komputerem nie siedzą same gbury o wysokim IQ wiedzący wszystko najlepiej, których nie obchodzi żadna inna istota od ich PeCeta... ^_^

Blantmen no i dobrze że juz jest ok B-)

Edytowane przez FoX 13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi