BLANTMEN Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) -------------DO ADMINISTRACJI------------- Jeśli temat łamie regulamin, albo znajduje się w niewłaściwym miejscu to przepraszam. Proszę o przymróżenie oka ten jeden raz, dla dobra sprawy. Dzięki. -------------DO ADMINISTRACJI------------- Sprawa wygląda tak - na działkę mojej dziewczyny trafiła kotka. Nie wiem ile ma - jest bardzo mały (mieści się w dłoni). Nie ma tam najlepiej. Jak to na działce ... Dzisiaj wyciągaliśmy z niej kleszcze. Rodzice od niej nie chcą jej oddać byle komu, dlatego 'wystawienie' jej na allegro nie wchodzi w grę. Byli wychowani w czasach, kiedy to zwierzętom dawało się byle co do jedzenia ... i takie coś też ta kotka dostaje (przeważnie są to kawałki ciasta itp.) Głupie posunięcie z ich strony - wiem. Chcą ją oddać babci, która ma 2 psy które non stop się gryzą i atakują nawzajem. Ta kotka będzie się snuć po garażach, jeść byle co, nie będzie szczepiona ani odrobaczana i co najważniejsze - nie będzie miała żadnego uczucia miłości. Ja z moją dziewczyną protestujemy, aby nie dawali jej do babci, no ale kotka nie może zostać ani u nich (mają psa), ani u mnie (mam psa i 2 papugi). Proszę was - pomóżcie znaleźć dla niej dobry dom, pełen miłości i ciepła. Poniżej zamieszczam jej fotki. Kotka jest bardzo spokojna, grzeczna, nie szaleje. Portafi załatwić się w kuwecie. Jeśli jest ktoś zainteresowany przygarnięciem jej do siebie proszę o jak najszybszy kontakt przez PM, gg (3685729), albo telefonicznie 504480192. Najlepiej jeśli była by to osoba z Bytomia albo okolic, ale nie wykluczam, że może być z dalszego miasta. DZIĘKI !! Edytowane 30 Lipca 2006 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 A co za problem oddać do schroniska dla zwierząt :blink: tam napewno znajdzie nowy dom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Znajdzie albo nie znajdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 EEE człowieku... Blantmenowi widać, że zależy na tym by kot dostał się pod dobrą opiekę a Ty ze schroniskiem wyskakujesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 A co za problem oddać do schroniska dla zwierząt :blink: tam napewno znajdzie nowy dom.Ale żeś przywalił, w schronisku przeca takich podobnych kotków mają "dość" sporo i jakoś nikt tak szybko ich nie zabiera jak zapewne byś oczekiwał... Śliczne zdjęcie z tymi łapkami :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 A co za problem oddać do schroniska dla zwierząt :blink: tam napewno znajdzie nowy dom. Tak, najlepiej do schroniska oddać... Znieczulica totalna :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Fajny kocurek :rolleyes: ale broń boże nie oddawaj go do schroniska, bo może ja ktoś z tamtąd wziąśc ale dopiero za rok czy dwa :lol: najlepiej jakby trafiła do pewnego właściciela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Jak nikt się nie znajdzie to ja go przygarnę, tylko nie wiem jak sobie poradzę. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Spokojnie - nie będzie tak źle. Koty nie sikają gdzie popadnie, nie szczekają i nie chcą ciągle wychodzić na zewnątrz (jak psy). Poza karmieniem i wypuszczaniem na zewnątrz, to nie będziesz wiedział, że masz kota. No chyba że zacznie miauczeć o 6 rano... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Tutaj nawet nie chodzi o to, że mam już zwierzęta. Chodzi bardziej o rodziców. Nie chcą kolejnego zwierzaka. Tylko że serce mi sie kraje jak wiem co ją czeka. Jutro na 90% wezme ją do domu :). Zobaczymy co z tego wyjdzie. Na pewno bezpieczniej będzie jej szukać opiekuna jak będzie u mnie. Nie będzie narażona na to, że trafi do babci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 spokojnie kota mozesz nauczyc srac na dworze jesli kuweta to dla ciebie problem. jesli ten nalezy do tych bardziej cwanych to nauczy sie sam otwierac drzwi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Gdybym mieszkał bliżej to mógłbym go zabrać do siebie. Kot i pies w jednym domu to nic strasznego. Ja w pewnym momencie miałem 2 psy, kota, 2 kanarki, mysz i ryby w domu. Psy nie jadły kota, ani kot ptaków, myszy i ryb jak to w bajkach bywa ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Taaa, to wyślijcie pocztą :lol:. Proszę Was nie piszcie tekstów w stylu "gdybym to bym", bo to lekko zakrawa na kpinę. Nie możecie to po prostu nie piszcie, że moglibyście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 No jutro się okaże, czy kotka trafi do kogoś czy nie. Trzymcie mocno kciuki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 UDAŁO SIĘ !! Kotka trafiła w bardzo dobre ręce. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 zapomniałeś dodać koszt przesyłki wg cenika poczty polskiej :lol:, //joke i dobrze sie stało, gratuluję zapracia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Kotka pojechała do Sosnowca. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 UDAŁO SIĘ !! Kotka trafiła w bardzo dobre ręce. :) :banana: :wink2: Jupi Bardzo fajny kotek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) miło się czyta takie tematy, wiedząc że przed komputerem nie siedzą same gbury o wysokim IQ wiedzący wszystko najlepiej, których nie obchodzi żadna inna istota od ich PeCeta... ^_^ Blantmen no i dobrze że juz jest ok B-) Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez FoX 13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 No :). Ale nowa właścicielka strasznie się przestraszyła. :P Kotka całymi dniami śpi... Bała się, że coś z nią nie tak. Ale po prostu musi się zaaklimatyzować. Jest przecież w nowym otoczeniu :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...