Skocz do zawartości
ps3udo

Co Kupic ? Do 5000 Zl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie...

Mam do dyspozycji plus minus 5000 zl chcialbym zainwestowac w jakiego dosyc dobrego laptopa. Laptopa bede uzywal przewaznie tak samo jak komputer stacjonarny lecz w podrozach wiec chcialbym by mozna bylo na nim i dobrze pograc obejrzec film no i oczywiscie do internetu z czasem moze jakies bardziej skomplikowane typu grafika i jakies projekty w cad. elektr. Czyli w skrocie lamptop z mozliwosciami pc stacjonarnego. A no i bardzo mi zalezy by byl dosyc dobry wyswietlacz nie wiem w sumie czym one si eza bardzo roznia. Myslalem o Sony Vaio ale nie wiem nic na ten temat... Bardzo bym prosil o jakas pomoc w doborze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1, 2, 3, 4.

To chyba na początek tyle.

Dodam tylko, że wypadałoby z Twojej strony abyś choć trochę opisał czego oczekujesz po tym laptopie, jakie masz wymagania, co do podzespołów, itd. Bo póki co to sprawiłeś osoby leniwej i nie ma się co tłumaczyć że jesteś zielony czy nie, bo o wszystkim można trochę poczytać. A chyba nie powinno Ci być na to szkoda czasu, skoro chcesz wydać tyle pieniędzy. Radze Ci trochę poszukać samemu i poczytać, bo ktoś sobie może zrobić nieprzyjemny żart, poleci Ci największego gniota, a Ty niestety uwierzysz i kupisz.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie...

Mam do dyspozycji plus minus 5000 zl chcialbym zainwestowac w jakiego dosyc dobrego laptopa. Laptopa bede uzywal przewaznie tak samo jak komputer stacjonarny lecz w podrozach wiec chcialbym by mozna bylo na nim i dobrze pograc obejrzec film no i oczywiscie do internetu z czasem moze jakies bardziej skomplikowane typu grafika i jakies projekty w cad. elektr. Czyli w skrocie lamptop z mozliwosciami pc stacjonarnego. A no i bardzo mi zalezy by byl dosyc dobry wyswietlacz nie wiem w sumie czym one si eza bardzo roznia. Myslalem o Sony Vaio ale nie wiem nic na ten temat... Bardzo bym prosil o jakas pomoc w doborze...

Ja proponowal DELL E1705:

dobra jakosc, solidne wykonane, dobre wyposazenie za przyzwoita cene. 17 calow matryca WXGA np. z TL. Procek Duo Core od T2300 do T2600, ok. 1gb ramu, 60 - 80gb hd, nagrywarka dvdrw, ieee 1294, 6xusb2.0, czytnik kart, dvi, port exzpres itd.

mysle ze taki lap w sam raz by sie nadawal by

"dobrze pograc obejrzec film no i oczywiscie do internetu z czasem moze jakies bardziej skomplikowane typu grafika i jakies projekty w cad. elektr. Czyli w skrocie lamptop z mozliwosciami pc stacjonarnego"

Drugim jaki bym polecil do moglby byc E1505 tylko ze przy wymaganiach akies projekty w cad. elektr matryca moglaby byc za mala

Cene z tego co wiem sa dosc przystepne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie... Miałem podobną sytuację i wybrałem 5671AWLMi ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi