ps3udo Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Witam serdecznie... Mam do dyspozycji plus minus 5000 zl chcialbym zainwestowac w jakiego dosyc dobrego laptopa. Laptopa bede uzywal przewaznie tak samo jak komputer stacjonarny lecz w podrozach wiec chcialbym by mozna bylo na nim i dobrze pograc obejrzec film no i oczywiscie do internetu z czasem moze jakies bardziej skomplikowane typu grafika i jakies projekty w cad. elektr. Czyli w skrocie lamptop z mozliwosciami pc stacjonarnego. A no i bardzo mi zalezy by byl dosyc dobry wyswietlacz nie wiem w sumie czym one si eza bardzo roznia. Myslalem o Sony Vaio ale nie wiem nic na ten temat... Bardzo bym prosil o jakas pomoc w doborze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 1, 2, 3, 4. To chyba na początek tyle. Dodam tylko, że wypadałoby z Twojej strony abyś choć trochę opisał czego oczekujesz po tym laptopie, jakie masz wymagania, co do podzespołów, itd. Bo póki co to sprawiłeś osoby leniwej i nie ma się co tłumaczyć że jesteś zielony czy nie, bo o wszystkim można trochę poczytać. A chyba nie powinno Ci być na to szkoda czasu, skoro chcesz wydać tyle pieniędzy. Radze Ci trochę poszukać samemu i poczytać, bo ktoś sobie może zrobić nieprzyjemny żart, poleci Ci największego gniota, a Ty niestety uwierzysz i kupisz. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwaloos Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Witam serdecznie... Mam do dyspozycji plus minus 5000 zl chcialbym zainwestowac w jakiego dosyc dobrego laptopa. Laptopa bede uzywal przewaznie tak samo jak komputer stacjonarny lecz w podrozach wiec chcialbym by mozna bylo na nim i dobrze pograc obejrzec film no i oczywiscie do internetu z czasem moze jakies bardziej skomplikowane typu grafika i jakies projekty w cad. elektr. Czyli w skrocie lamptop z mozliwosciami pc stacjonarnego. A no i bardzo mi zalezy by byl dosyc dobry wyswietlacz nie wiem w sumie czym one si eza bardzo roznia. Myslalem o Sony Vaio ale nie wiem nic na ten temat... Bardzo bym prosil o jakas pomoc w doborze... Ja proponowal DELL E1705: dobra jakosc, solidne wykonane, dobre wyposazenie za przyzwoita cene. 17 calow matryca WXGA np. z TL. Procek Duo Core od T2300 do T2600, ok. 1gb ramu, 60 - 80gb hd, nagrywarka dvdrw, ieee 1294, 6xusb2.0, czytnik kart, dvi, port exzpres itd. mysle ze taki lap w sam raz by sie nadawal by "dobrze pograc obejrzec film no i oczywiscie do internetu z czasem moze jakies bardziej skomplikowane typu grafika i jakies projekty w cad. elektr. Czyli w skrocie lamptop z mozliwosciami pc stacjonarnego" Drugim jaki bym polecil do moglby byc E1505 tylko ze przy wymaganiach akies projekty w cad. elektr matryca moglaby byc za mala Cene z tego co wiem sa dosc przystepne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AndrewPL Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Witam serdecznie... Miałem podobną sytuację i wybrałem 5671AWLMi ... Mam do dyspozycji plus minus 5000 zl chcialbym zainwestowac w jakiego dosyc dobrego laptopa. Laptopa bede uzywal przewaznie tak samo jak komputer stacjonarny lecz w podrozach wiec chcialbym by mozna bylo na nim i dobrze pograc obejrzec film no i oczywiscie do internetu z czasem moze jakies bardziej skomplikowane typu grafika i jakies projekty w cad. elektr. Czyli w skrocie lamptop z mozliwosciami pc stacjonarnego. A no i bardzo mi zalezy by byl dosyc dobry wyswietlacz nie wiem w sumie czym one si eza bardzo roznia. Myslalem o Sony Vaio ale nie wiem nic na ten temat... Bardzo bym prosil o jakas pomoc w doborze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...