jonek Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Mam problem - komputer od czasu do czasu się wyłącza, potem jak go włączam to nie wstaje. Rusza dopiero wtedy jak poruszam głównym kablem od zasilacza do płyty gł. Denerwuje mnie takie wyłączanie, bo zazwyczaj wtedy ściągam coś za free z Rapidshare albo jestem w połowie gry. Doradźcie coś! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Mam problem - komputer od czasu do czasu się wyłącza, potem jak go włączam to nie wstaje. Rusza dopiero wtedy jak poruszam głównym kablem od zasilacza do płyty gł. Denerwuje mnie takie wyłączanie, bo zazwyczaj wtedy ściągam coś za free z Rapidshare albo jestem w połowie gry. Doradźcie coś!Może łaskawie powiesz jaki masz zasilacz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Może lipny zasilacz, może zwalona wtyczka, może słaba bateria, może zwarcie ci sie robi, można tak troche wymieniać napisz coś o zasilaczu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonek Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 @Boone - Słoń ci na ucho nadepnął? @Hubi_89 - Zasilacz to FSP350-60MDN. Od razu wymienię resztę - Gigabyte iDNA 945PL, 7600GT, Pentium D 2.66 GHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...