x00cl Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Hehe..mala propozycja o pochwalenie sie zdjeciami swoich dziewczynek...bo o moddingu dziewczyn jeszcze nie bylo ;) zartuje...to jak...kto idzie na pierwszy odstrzał?;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Tiaaa, ja szczerze mówiąc jeszcze czekam na jakąś fajną propozycję, bo póki co takiej nie spotkałem... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x00cl Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 kazdy czeka...a kto juz znalazl to dawac TE FOTKI !!! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Jestem wolny :PPP, ale jak bym miał to i tak bym nie pokazał :PPPP. [Dziewczyny z wawy w wieku 15-17 lat bez nadmiaru ciała i bez nałogów walcie tutaj :arrow: mateoosch@wp.pl :D] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 jak chcecie to mogę dać swoje zdięcie zobaczycie jak wygląda prawdziwy meżczyzna 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 nie mam cyfraka - zalujcie :D :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x00cl Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 jak chcecie to mogę dać swoje zdięcie zobaczycie jak wygląda prawdziwy meżczyzna 8) heh do topicu nie pasuje...ale daj daj zobaczymy:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 jak chcecie to mogę dać swoje zdięcie zobaczycie jak wygląda prawdziwy meżczyzna 8) Nie trzeba, widzę takiego codziennie w lustrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 jak chcecie to mogę dać swoje zdięcie zobaczycie jak wygląda prawdziwy meżczyzna 8) Nie trzeba, widzę takiego codziennie w lustrze. Dziwne bo ja też :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 jak chcecie to mogę dać swoje zdięcie zobaczycie jak wygląda prawdziwy meżczyzna 8) Nie trzeba, widzę takiego codziennie w lustrze. Dziwne bo ja też :D. No to jest nas trzech :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x00cl Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 ej no cichooo...zobaczymy jaki z niego macho...;) hehe i te kosci jak u komara...:D zartuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 A ja juz wolny nie jestem :D :D :D :D :D :D :D I teraz dopiero widze, ze bez kompa da sie zyc. Zajebistyczn-e uczucie wiedziec ze sie ma kogos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 jak chcecie to mogę dać swoje zdięcie zobaczycie jak wygląda prawdziwy meżczyzna 8) Nie trzeba, widzę takiego codziennie w lustrze. Dziwne bo ja też :D. No to jest nas trzech :D :D :D Już czterech :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 jak chcecie to mogę dać swoje zdięcie zobaczycie jak wygląda prawdziwy meżczyzna 8) Nie trzeba, widzę takiego codziennie w lustrze. Dziwne bo ja też :D. No to jest nas trzech :D :D :D Już czterech :D. a nawet pięciu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x00cl Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 jak chcecie to mogę dać swoje zdięcie zobaczycie jak wygląda prawdziwy meżczyzna 8) Nie trzeba, widzę takiego codziennie w lustrze. Dziwne bo ja też :D. No to jest nas trzech :D :D :D Już czterech :D. a nawet pięciu dobra dobra...no to 6sciu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 jak chcecie to mogę dać swoje zdięcie zobaczycie jak wygląda prawdziwy meżczyzna 8) Nie trzeba, widzę takiego codziennie w lustrze. Dziwne bo ja też :D. No to jest nas trzech :D :D :D Już czterech :D. a nawet pięciu dobra dobra...no to 6sciu oh.. wy .. nie popadnijcie w samouwielbienie :D :P BTW. siedmiu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 jak chcecie to mogę dać swoje zdięcie zobaczycie jak wygląda prawdziwy meżczyzna 8) Nie trzeba, widzę takiego codziennie w lustrze. Dziwne bo ja też :D. No to jest nas trzech :D :D :D Już czterech :D. a nawet pięciu dobra dobra...no to 6sciu oh.. wy .. nie popadnijcie w samouwielbienie :D :P BTW. siedmiu :D jak mozecie tak bezczelnie przyklejac moje zdjecia na lustrze; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Nie lubie sie chwalic. Zreszta jestesmy ze soba dopiero kilka tygodni. Fotki niestety nie mam. Ale wyglada fajnie. Blondynka, 176cm. wymiarow nie podam. Bo nie uwierzycie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 jak chcecie to mogę dać swoje zdięcie zobaczycie jak wygląda prawdziwy meżczyzna 8) Nie trzeba, widzę takiego codziennie w lustrze. Dziwne bo ja też :D. No to jest nas trzech :D :D :D Już czterech :D. a nawet pięciu dobra dobra...no to 6sciu oh.. wy .. nie popadnijcie w samouwielbienie :D :P BTW. siedmiu :D jak mozecie tak bezczelnie przyklejac moje zdjecia na lustrze; no to szczesliwa 10... 10 wspanialych ... itd 8) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Nie lubie sie chwalic. Zreszta jestesmy ze soba dopiero kilka tygodni. Fotki niestety nie mam. Ale wyglada fajnie. Blondynka, 176cm. wymiarow nie podam. Bo nie uwierzycie :)cos mi sie wydaje ze zdejmowanie wymiarow musialo byc baaaaaaaaaaardzo przyjemne :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Ja rowiniez nie jestem sam :) A fotki i tak wam nie pokaze, bedziecie sie slinic tylko ;) A jest na czym oko zawiesic :D Zgrabna o pieknych oczkach i czarnych wlosach...inteligentna, sympatyczna...zycze kazdemu aby znalazl kogos z kim bedzie chcial ulozyc sobie zycie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 ej no cichooo...zobaczymy jaki z niego macho...;) hehe i te kosci jak u komara...:D zartuje Nie dam sojego zdięcia bo jeszcze wam kompleksów narobie 8) :twisted: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Chętnie bym się pochwalił, ale dopiero z pewną osobą "buduje" związek i nie jestem do końca pewien czy wyjdzie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 pieklo.. o nas sie niemartw.. poradzimy sobie :D zato czuc troche niesmialosci od Ciebie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 jak chcecie to mogę dać swoje zdięcie zobaczycie jak wygląda prawdziwy meżczyzna 8) Nie trzeba, widzę takiego codziennie w lustrze. Dziwne bo ja też :D. No to jest nas trzech :D :D :D Już czterech :D. a nawet pięciu dobra dobra...no to 6sciu oh.. wy .. nie popadnijcie w samouwielbienie :D :P BTW. siedmiu :D jak mozecie tak bezczelnie przyklejac moje zdjecia na lustrze; no to szczesliwa 10... 10 wspanialych ... itd 8) :lol: No to jest nas już 11tu! HEHE :) :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 jak chcecie to mogę dać swoje zdięcie zobaczycie jak wygląda prawdziwy meżczyzna 8) Nie trzeba, widzę takiego codziennie w lustrze. Dziwne bo ja też :D. No to jest nas trzech :D :D :D Już czterech :D. a nawet pięciu dobra dobra...no to 6sciu oh.. wy .. nie popadnijcie w samouwielbienie :D :P BTW. siedmiu :D jak mozecie tak bezczelnie przyklejac moje zdjecia na lustrze; no to szczesliwa 10... 10 wspanialych ... itd 8) :lol:12... Parszywa dwoonastka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 jak chcecie to mogę dać swoje zdięcie zobaczycie jak wygląda prawdziwy meżczyzna 8) Nie trzeba, widzę takiego codziennie w lustrze. Dziwne bo ja też :D. No to jest nas trzech :D :D :D takich trzech jak nas czterech niema anijednego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Nie lubie sie chwalic. Zreszta jestesmy ze soba dopiero kilka tygodni. Fotki niestety nie mam. Ale wyglada fajnie. Blondynka, 176cm. wymiarow nie podam. Bo nie uwierzycie :)cos mi sie wydaje ze zdejmowanie wymiarow musialo byc baaaaaaaaaaardzo przyjemne :wink: I tu sie wcale nie mylisz. Szkoda tylko ze jak zalozy obcasy jest niewiele nizsza ode mnie. A sam kurduplem nie jestem (187cm) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 jak chcecie to mogę dać swoje zdięcie zobaczycie jak wygląda prawdziwy meżczyzna 8) Nie trzeba, widzę takiego codziennie w lustrze. Dziwne bo ja też :D. No to jest nas trzech :D :D :D takich trzech jak nas czterech niema anijednego Po czym obaj wyszli jonatan: Ja jako wielkolud (195) ciesze się, że laska jest wysoka (pół głowy niższa ode mnie). Przynajmniej kręgosłupa sobie nie połamie. Schylać się nie lubie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x00cl Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 hehe dziwne zjawisko tu wystepuje...jakby padl temat..pokaz swoja zmodowana bude to by kazdy dawal foty...:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...