ArthJ Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 chyba jest jakis limit klotow bo juz znikaja wewnetrzne :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Mam jedną kiepską fotkę i jutro jak nie zapomnę to ją tu walnę (i chyba będę pierwszy, bo na razie same lusterka odchodzą :lol: Zobaczycie. Szkoda że to jeszcze wersja nie zmoddowana ;) Ale co tam. W końcu tylko JA mam prawo oglądać ją bez obudowy :D! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 A czy nie zauważacie jakiś analogii między waszymi sympatiam i sprzętem, który kupujecie? Na przykład wydaje mi się że moja dziewczyna jest podobna do mojej płyty głównej (nie wiem czemu). W każdym razie jutro dam tu to zdjęcie. I BĘDĘ PIERWSZY!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 ja bym nie chciał żeby moja dziewczyna wyglądała ja płyta, ale to kwestia gustu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 moja dziewczyna jest podobna do mojej płyty głównejBuhaha LOL naprawde cos takiego widzisz? :D ile ma zlacz? I jaki procesor mozesz jej wsadzic maxymalnie? :lol: :lol: (no ofennce ;). Kurcze moja recepta Khunu mniej kompa :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Na przykład moja dziewczyna jest podobna do mojej płyty głównej to moja by musiala byc zielona :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 ja bym nie chciał żeby moja dziewczyna wyglądała ja płyta, ale to kwestia gustu :wink:I do tego jak ECS ;) :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Cholera chyba sie wkurze i wstawie swoja byla. Tez niezla dupcia. Tylko panowie pisemna obietnica ze nie bedzie tasowanka pod moja kobiete. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Cholera chyba sie wkurze i wstawie swoja byla. Tez niezla <font color="#FF0000">[ciach!]</font>. Tylko panowie pisemna obietnica ze nie bedzie tasowanka pod moja kobiete. :)Nie gadaj tylko dawaj, ja ja ocenie w sklai 1/10 :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 To jest moja panna :) A to moja byla :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 czy moge prosic o telefon do bylej ??? ;-))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 czy moge prosic o telefon do bylej ??? ;-)))Ja teżż :!: [to co cytujemy? ;)] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x00cl Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 a ja nie chce;) jakos malo zgrabna jest...:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 To jest moja panna :) A to moja byla :) Buhahaahah LOL chcialbys ;) :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 No dobra pokaże wam moją :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 No dobra pokaże wam moją :mrgreen: To widzisz codziennie w lustrze :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 No dobra pokaże wam moją :mrgreen: To widzisz codzienine w lustrze :D :D :DNie w lustrze tylko w obok mnie w wyrku [westchnienie :D] :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 No dobra pokaże wam moją :mrgreen: To widzisz codzienine w lustrze :D :D :DNie w lustrze tylko w obok mnie w wyrku [westchnienie :D] :mrgreen:Mazenia.... dobra rzecz :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Na przykład moja dziewczyna jest podobna do mojej płyty głównej to moja by musiala byc zielona :lol: :lol: :lol: Hmm, nie to dokładnie miałem na myśli, ale lepiej przypatrz się jej dokładniej... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 to moja dziewuszka hehe a rączki proszę na klawiaturkę :lol: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 U dzemik widze, ze Tobie tez sie podoba plamate miesiaca. Widzialem playboya z nia - Luiza Altenhofen :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 to moja dziewuszka hehe a rączki proszę na klawiaturkę :lol: :D Moja lepsza =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Panowie to nie jest teamt "Moja wymazona dziewczyna" tylko zdjecia waszych pan! Wiec do dziela :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Panowie to nie jest teamt "Moja wymazona dziewczyna" tylko zdjecia waszych pan! Wiec do dziela :D. No to może zaczniesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Panowie to nie jest teamt "Moja wymazona dziewczyna" tylko zdjecia waszych pan! Wiec do dziela :D. No to może zaczniesz Wlasnie :D :D To od ktorej zaczynasz M. czy 9tka???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 jak chcecie to mogę dać swoje zdięcie zobaczycie jak wygląda prawdziwy meżczyzna 8) Nie trzeba, widzę takiego codziennie w lustrze. Dziwne bo ja też :D. No to jest nas trzech :D :D :D Już czterech :D. a nawet pięciu dobra dobra...no to 6sciu oh.. wy .. nie popadnijcie w samouwielbienie :D :P BTW. siedmiu :D jak mozecie tak bezczelnie przyklejac moje zdjecia na lustrze; no to szczesliwa 10... 10 wspanialych ... itd 8) :lol:12... Parszywa dwoonastka ;) 12 to malo powiedziane. 13 jak dobrze licze.... :D Spojrz na to:D hehe...nie no zartowalem;) Na co :D :wink: IMHO to cytowanie zaczyna wygladac jak dwa lustra sie polozy przed soba to takie jest efekt :D Faktycznie, zajefajny efekt :Dale fajnie tyle quotow wyglada :D To co, bijemy rekord Guinessa w najwiekszej ilosci quote'ow??? :D imho why not :lol: aczkolwiekwatpie zeby nas wpisali ;) zobaczymy jak bedzie ze 100 ;) ja nie wiem o czym to temat :D - chyba o jakis dziewczynach - ponoc mielismy tu fotki wklejac ale nic nie wyszlo :D hehehehcos sie zapentlilismy cos sie zapentlilismy cos sie zapentlilismy cos sie zapentlilismy cos sie zapentlilismy cos sie zapentlilismy cos sie zapentlilismy cos sie zapentlilismy cos sie zapentlilismy cos sie zapentlilismy cos sie zapentlilismy cos sie zapentlilismy cos sie zapentlilismy cos sie zapentlilismy cos sie zapentlilismy cos sieale zabawa jak male dzieci calkiem - to jak czat wyglada :D buahahaha dobre kto to wymyślił dać mu wódki tylko zaraz tu moder wparzy i będze koniec tematu e tam.. sam sie dopisze :D Ja tu 20sty bylem a teraz to jwszze z 10 osób sie dobiło :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Panowie to nie jest teamt "Moja wymazona dziewczyna" tylko zdjecia waszych pan! Wiec do dziela :D. No to może zaczniesz Z przyjemnością bym zaczoł ale... nie mam dziewczyny :cry: , ale bardzo dobrą koleżanke :D. I nie mam jej zdjęcia, a szkoda.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Panowie to nie jest teamt "Moja wymazona dziewczyna" tylko zdjecia waszych pan! Wiec do dziela :D. No to może zaczniesz Z przyjemnością bym zaczoł ale... nie mam dziewczyny :cry: , ale bardzo dobrą koleżanke :D. I nie mam jej zdjęcia, a szkoda....To po co zakladasz topic :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Panowie to nie jest teamt "Moja wymazona dziewczyna" tylko zdjecia waszych pan! Wiec do dziela :D. No to może zaczniesz Z przyjemnością bym zaczoł ale... nie mam dziewczyny :cry: , ale bardzo dobrą koleżanke :D. I nie mam jej zdjęcia, a szkoda.... Z reszta obie są zajeb* piękne, wiem wiem ale po co zdjecie skoro na Liva ja widzisz a nawet widzimy :D :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 A ja dzis kosza dostalem ;( ale wkorwia mnie to ze najpierw sie zgodzila pojsc ze mna, potem sciamniala za stara jej zabrania wracac tak pozno, a na koncu powiedziala prawde ze jestem ok, ale z tego chyba nic niebedzie. Przesrane. :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...