Skocz do zawartości
x00cl

Compy compami ale sa jeszcze dziewczyny

Rekomendowane odpowiedzi

Mam jedną kiepską fotkę i jutro jak nie zapomnę to ją tu walnę (i chyba będę pierwszy, bo na razie same lusterka odchodzą :lol:

Zobaczycie. Szkoda że to jeszcze wersja nie zmoddowana ;) Ale co tam. W końcu tylko JA mam prawo oglądać ją bez obudowy :D!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy nie zauważacie jakiś analogii między waszymi sympatiam i sprzętem, który kupujecie? Na przykład wydaje mi się że moja dziewczyna jest podobna do mojej płyty głównej (nie wiem czemu). W każdym razie jutro dam tu to zdjęcie. I BĘDĘ PIERWSZY!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na przykład moja dziewczyna jest podobna do mojej płyty głównej

to moja by musiala byc zielona :lol: :lol: :lol:

Hmm, nie to dokładnie miałem na myśli, ale lepiej przypatrz się jej dokładniej... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak chcecie to mogę dać swoje zdięcie zobaczycie jak wygląda prawdziwy meżczyzna 8)

Nie trzeba, widzę takiego codziennie w lustrze.

Dziwne bo ja też :D.

No to jest nas trzech :D :D :D

Już czterech :D.

a nawet pięciu

dobra dobra...no to 6sciu

oh.. wy .. nie popadnijcie w samouwielbienie :D :P

BTW. siedmiu :D

jak mozecie tak bezczelnie przyklejac moje zdjecia na lustrze;

no to szczesliwa 10... 10 wspanialych ... itd 8) :lol:
12... Parszywa dwoonastka ;)

12 to malo powiedziane. 13 jak dobrze licze.... :D

Spojrz na to:D hehe...nie no zartowalem;)

Na co :D :wink:

IMHO to cytowanie zaczyna wygladac jak dwa lustra sie polozy przed soba to takie jest efekt :D

Faktycznie, zajefajny efekt :D
ale fajnie tyle quotow wyglada :D

To co, bijemy rekord Guinessa w najwiekszej ilosci quote'ow??? :D

imho why not :lol: aczkolwiekwatpie zeby nas wpisali ;)

zobaczymy jak bedzie ze 100 ;)

ja nie wiem o czym to temat :D - chyba o jakis dziewczynach - ponoc mielismy tu fotki wklejac ale nic nie wyszlo :D heheheh
cos sie zapentlilismy cos sie zapentlilismy cos sie zapentlilismy cos sie zapentlilismy cos sie zapentlilismy cos sie zapentlilismy cos sie zapentlilismy cos sie zapentlilismy cos sie zapentlilismy cos sie zapentlilismy cos sie zapentlilismy cos sie zapentlilismy cos sie zapentlilismy cos sie zapentlilismy cos sie zapentlilismy cos sie
ale zabawa jak male dzieci calkiem - to jak czat wyglada :D

buahahaha dobre kto to wymyślił dać mu wódki

tylko zaraz tu moder wparzy i będze koniec tematu

e tam.. sam sie dopisze :D

Ja tu 20sty bylem a teraz to jwszze z 10 osób sie dobiło :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie to nie jest teamt "Moja wymazona dziewczyna" tylko zdjecia waszych pan! Wiec do dziela :D.

No to może zaczniesz

Z przyjemnością bym zaczoł ale... nie mam dziewczyny :cry: , ale bardzo dobrą koleżanke :D. I nie mam jej zdjęcia, a szkoda....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie to nie jest teamt "Moja wymazona dziewczyna" tylko zdjecia waszych pan! Wiec do dziela :D.

No to może zaczniesz

Z przyjemnością bym zaczoł ale... nie mam dziewczyny :cry: , ale bardzo dobrą koleżanke :D. I nie mam jej zdjęcia, a szkoda....
To po co zakladasz topic :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to może zaczniesz

Z reszta obie są zajeb* piękne, wiem wiem ale po co zdjecie skoro na Liva ja widzisz a nawet widzimy :D :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dzis kosza dostalem ;(

ale wkorwia mnie to ze najpierw sie zgodzila pojsc ze mna, potem sciamniala za stara jej zabrania wracac tak pozno, a na koncu powiedziala prawde ze jestem ok, ale z tego chyba nic niebedzie. Przesrane. :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...