reed Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 pojebalo was ? Musisz bluzgac ? :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 pojebalo was ??? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 pojebalo was ? Musisz bluzgac ? :x Temu to chyba poprostu żedna jeszcze nie dała...... Nie wie jak to jest BYĆ z dziewczyną - nie wszyscy ludzie muszą być normalni- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 pojebalo was ?A tak całkiem serio to poco te bluzgi??? Nie miałeś co napisać więc pie*dolnąłeś coś bez sensu żeby mieć więcej postów na liczniku? Najpier pomyśl zanim coś napiszesz bo twój text był zupełnie nie na miejscu -zachowałeś sie jak jakiś wyrzutek krórego nikt nie kocha- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 O co tobie wogule pit chodziło? Tylko wytłumacz to po ludzku :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 OT: sinus dlaczego w podpisie przy Twinmos'ach widnieje ":(" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 macie dziewczyny "pojebalo was" !! moze o to, oczywiscie to tylko domysly :P Ja tez mam swoja niunie, najwspanialsza na swiecie !! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Ja też uważam że was pojebało przynajmniej niektórych...Nie chodzi o topic tylko o te walnięte cytaty! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...