morron Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 mam takji problemik zwiekszylem zworka napiecie 3.3v do 3.6v na pamiatkach w grafie tez mam 3.6v(mierzone miernikiem) ale pamieci wyzej nie chca juz isc (bez podwyzszania napiecia chodza na 175 i jak podwyzszyelm to tez na 175) i mam jeszcze pytanie jak zachowuje sie komp gdy zasilacz sie nie wyrabia bo u mnie nawet jak podwyzsze na 176 to jest zwis(nie ma zadbych artow od razu zwis) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hose27 Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Ad2 - zwyczajnie, komputer nawet nie odpala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morron Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 dobra ustawilem mu 190 na memorkach a na gpu zjechalem na 166 dalem zastosuj i odrazu samoczynny restart czy nie tak powininen zachowywac sie gdy zasilka za slaba??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Hmmm zasiłce chyba 1 mhz na ramcach nie zaszkodzi, aż tak żeby komp się restartował... U nvidi jest tak, że jak rdzeń przekręcony to w 3d/2d się resetuje... A ram to tylko wyskoczą arty, ew nie przejdzie testu w sterach/riva tunerze... Także przyczyną zasilacz raczej nie jest... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morron Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 A ram to tylko wyskoczą arty, ew nie przejdzie testu w sterach/riva tunerze...no wlasnie arty a umnie od razu zwis. Wsumie toram niedal sie ruszyc po podwyzszeniu napiecia a le ruszyl sie gpu(tylko 10mhz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Widocznie to kres możliwości :>? A czym podkręcasz :>? Może za pomocą riva tuner poluźnisz timmingi :>? (nie wiem czy ta opcja działa ale spróbować możesz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Próbuj aż do skutku. Może się uda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...