Skocz do zawartości
Noiser

0v0 Art Promo Cd 2006

Rekomendowane odpowiedzi

Zwolennikom ciekawej muzy chcialbym polecic skladanke ktora ukazala sie niedawno nakladem malego niezaleznego labelu plytowego. Kilka słow na temat składanki:

Muzyka zawarta na "0v0 Art Promo 2006" jest swoistą podróżą przez praktycznie wszystkie istniejące gatunki muzyczne. Od niepokojących ambientów w wykonaniu Different State, klubowe naleciałości w remiksie IN, psychodeliczne jazdy Psychotropic Transcendental i Brain Story, rockową zaczepność Jesus Chrysler Suicide, art-rock Dr. Zoydbergh, alternatywne pejzaże generowane przez Progrram, avant noisowy trans Neuma, core'owy cios Mojej Adrenaliny, zaskakującą koncertową intepretację hitu Prodigy w wykonaniu ITNOW, po najcięższe death/blakkowe wyziewy Myopia i Deneb. Całość uzupełnią dwa absolutnie premierowe teledyski zespołów: Jesus Chrysler Suicide oraz Moja Adrenalina.

Niewątpliwą atrakcją 0v0 Art Promo 2006 jest premierowy, dostępny tylko na składance, utwór zespołu Neuma "Ballad", zwiastujący długo wyczekiwaną drugą płytę, której premiera przewidziana jest na październik 2006 roku, nakładem labelu Tone Industria.

Lista utworów:

Progrram - Catch The Monkey And Ride A Horse

Neuma - Ballad

Dr Zoydbergh - Acid House

Brain Story - Colours In My Head

Jesus Chrysler Suicide - Bag Czag

Psychotropic Transcendental ? Lun Yolina

Deneb - Exoriare

Myopia - Factor X

Moja Adrenalina - Twarde Ręce

IN - Interes (gain mix by Bogdan Kondracki)

I.T.N.O.W? - Out Of Space - Madafaka (cover Prodigy live)

Different State - Overloaded Dreams

Moja Adrenalina - Alarm-jest brak (video)

Jesus Chrysler Suicide - Kariera Metodema (video)

Po więcej szczegółów zapraszam na strone http://www.0v0.pwii.pl/index.php?news_id=159

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi