Noiser Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Zwolennikom ciekawej muzy chcialbym polecic skladanke ktora ukazala sie niedawno nakladem malego niezaleznego labelu plytowego. Kilka słow na temat składanki: Muzyka zawarta na "0v0 Art Promo 2006" jest swoistą podróżą przez praktycznie wszystkie istniejące gatunki muzyczne. Od niepokojących ambientów w wykonaniu Different State, klubowe naleciałości w remiksie IN, psychodeliczne jazdy Psychotropic Transcendental i Brain Story, rockową zaczepność Jesus Chrysler Suicide, art-rock Dr. Zoydbergh, alternatywne pejzaże generowane przez Progrram, avant noisowy trans Neuma, core'owy cios Mojej Adrenaliny, zaskakującą koncertową intepretację hitu Prodigy w wykonaniu ITNOW, po najcięższe death/blakkowe wyziewy Myopia i Deneb. Całość uzupełnią dwa absolutnie premierowe teledyski zespołów: Jesus Chrysler Suicide oraz Moja Adrenalina. Niewątpliwą atrakcją 0v0 Art Promo 2006 jest premierowy, dostępny tylko na składance, utwór zespołu Neuma "Ballad", zwiastujący długo wyczekiwaną drugą płytę, której premiera przewidziana jest na październik 2006 roku, nakładem labelu Tone Industria. Lista utworów: Progrram - Catch The Monkey And Ride A Horse Neuma - Ballad Dr Zoydbergh - Acid House Brain Story - Colours In My Head Jesus Chrysler Suicide - Bag Czag Psychotropic Transcendental ? Lun Yolina Deneb - Exoriare Myopia - Factor X Moja Adrenalina - Twarde Ręce IN - Interes (gain mix by Bogdan Kondracki) I.T.N.O.W? - Out Of Space - Madafaka (cover Prodigy live) Different State - Overloaded Dreams Moja Adrenalina - Alarm-jest brak (video) Jesus Chrysler Suicide - Kariera Metodema (video) Po więcej szczegółów zapraszam na strone http://www.0v0.pwii.pl/index.php?news_id=159 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...