abramm Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) i wszystko jasne prosze pana! teraz tylko czekamy na gwiazdora z prezentami! po testach i oc napisze jakie sa wyniki WESOŁYCH ŚWIĄT FOR ALL!!! Edytowane 23 Grudnia 2006 przez abramm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promieniowanie Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Witam, czy grafika zintegrowana na tym Gigabyte pociągnie rozdzielczość 1920x1200 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ta grafika powinna pociągnąć rozdzielczości do 2048 x 1536 32bit 85Hz max (oczywiście pod pulpitem windows - bo w 3D nie da rady ;)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramm Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 a czy nowa plyte wraz z innym zelastwem na pokladzie oprucz karty grafiki podniesie codagen 300 wat??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 a czy nowa plyte wraz z innym zelastwem na pokladzie oprucz karty grafiki podniesie codagen 300 wat??? Nie radze Ci podlaczac czegokolwiek pod taka zasilke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramm Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 dlaczego? od 2 lat sempron podkrecony o 500mhz chodzi na tym zasilaczu wysmienicie , stabilne wszystko a grafa tez podkrecona! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid afg Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 dlaczego? od 2 lat sempron podkrecony o 500mhz chodzi na tym zasilaczu wysmienicie , stabilne wszystko a grafa tez podkrecona! Ja to powiem tak :) Może i wszystko chodzi sprawnie, ale zasilacz ten jest "cichą bombą" (nie wiadomo kiedy wyzionie ducha). Mój żyje jakoś już 6sty rok, ale w swoim czasie, miał duże wahania i zamiast napięcia 12V miał 13.2V (Za dużo elektroniki napchałem do kompa), ale teraz jakoś znowu działa:) Lepiej kup jakiegoś Fortrona, Chiefteca, HuntKeya albo ModeComa (nie Feel) 350/400W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramm Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 to ze Ci nic sie niespalilo jak takie wahania miales! a feel czemu jest niezbyt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cane Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Czy widzieliscie moze w jakims sklepie tego GA-M55Plus-S3G w rev. 2.0? http://www.gigabyte.pl/Motherboard/Product...S3G(Rev2.0).htm co ciekawe na glownej stronie gigabyte.com.tw jest juz rev 3.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Czy widzieliscie moze w jakims sklepie tego GA-M55Plus-S3G w rev. 2.0? http://www.gigabyte.pl/Motherboard/Product...S3G(Rev2.0).htm co ciekawe na glownej stronie gigabyte.com.tw jest juz rev 3.0 Jeśli nie ma na www.newegg.com to raczej jeszcze nie trafiło do sklepów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPINACZ_ Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Jeśli nie ma na www.newegg.com to raczej jeszcze nie trafiło do sklepów. Ciekawe czy Gigabyte postapil tak samo jak K8NS i K8NE i wraz z nowymi rewizjami cos obcinali?Bo jesli tak, to wtedy to juz chyba nawet ECS bedzie lepszy od tej plyty :lol: Ciezko mi jakos uwierzyc zeby cos poprawiali, to do nich niepodobne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaJaN Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Mam oficjalne info ze ta plyta nie jest juz produkowana, zamiennik to GA-M61P-S3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Mother...Name=GA-M61P-S3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPINACZ_ Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Według TEGO są trzy rewizje tej płyty.Kazda na innym mostku. rev.1.x - NVIDIA GeForce 6100 rev.2.x - NVIDIA Quadro NVS 210S / nForce 430 rev.3.x - NVIDIA GeForce 6150 / nForce 430 Ciekawe który z tych płyt ma najlepsze mozliwosci o/c.Na rev.1.0, która sie bawilem max htt=292. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmevilmmm Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 posiadam tą płytę rev.1 i miałem zamiar ją sprzedać bo robiła ht 268 ale z poziomu biosu, nic nie dało podnoszenie napięć na mostku, 268 i tyle. Następnie zainstalowałem program dołączony do płyty (EasyTune) i postanowiłem bawić się pod windowsem ( wiem że to niewygodne, ale inaczej się nie da), i osiągnąłem HT na poziomie 350 ( przy 365 brak odpowiedzi) i zastanawia mnie ile robicie max HT ( o ile ktokolwiek posiada tą płytę) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...