rakson23 Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Sprawa ma się nastepująco kazdy odtwarzacz obcina mi krawędzie filmówzarówno boczne jak i górna oraz dolną. Nie mam pojęcia co z tym fantem zrobić, próbowałem juz przeinstalowywac kodeki i nic a to ze obcina krawędzie wiem gdyz oglądałem część filmu The long weekend DVD rip u kolegi po czym chcialem dokończyć u siebie i niestety nawet w czołówce filmu nazwiska były z boków i od góry oraz od dołu poucinane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 nie masz czasem PanScana włączonego ? jeślij używasz vpleyera to naciśnij P, jeśli jakiegoś innego odtwarzacza to poszukaj tej opcji i wyłacz ją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Najpierw bys napisal co to za kodeki/filtry masz zainstalowane i co rozumiesz po d pojeciem "wszystkie" odtwarzacze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...