Magiq Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Problem jak w temacie - który pad jest lepszy?? Logitech to normalny pad do PC, Sony DS2 czyli pad do PS2, ale razem z przejściówką na USB... Koszt podobny, ale nie wiem jak sprawuje się ten Sony z przejściówką - jak ze sterownikami?? Bo chyba trzeba by wrzucić od jakiegoś podobnego pada, no nie?? Na Logitechu niestety nie miałem okazji grać. <_< POMOCY!!! :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Jak za ta sama forse to tylko DualShock + przejsciowka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Jak za ta sama forse to tylko DualShock + przejsciowka.Jak najbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiq Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 może ktoś jeszcze się wypowie??... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Do przejsciowki dostaniesz drivery zeby pad byl wykrywany w systemie i przez gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Ja osobiście mam Rumblepada 2 bezprzewodowego.Gra się na nim bardzo dobrze ale lewa gałka czasami drga lekko w dół :unsure: I jeszcze jedno. Nie jestem na 100% pewien ale orginalny pad od PS2 ma wszystkie przyciski analogowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Wszystkie poza Start i Select gwoli scislosci :) Pozostale przyciski (rowniez krzyzak) sa analogowe (bodajze 256 poziomow nacisku, ale pewien nie jestem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Logitech jest według mnie bardziej wygodny niż DS. Jakościowo bardzo nie wiele sie różnią... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 dual shock 2 starczy ci do końca życia, dodatkowo bardzo fajnie leży w dłoniach, co by nie pisać to klasa sama w sobie i wszyscy producenci staraja sie dorównać sony w tym temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...