serwal4 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ew. ten SeaSonic 400w za 99zł z allegro.pl :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajw Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) A który najlepszy adekwatnie do jego ceny no i tak by mi za pół roku nie padł :|? Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez ajw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Najbezpieczniej jest kupić Modecoma MC-350w, bo nówka ze sklepu i gwarancja :-). W dziale o zasiłkach, ktoś pisał o tym SeaSonicu, więc poczytaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Bierz jakiś zasilator z mocną piątką :) pozdro @serwal4 czy Ty masz jakieś pojęcie o tym co piszesz i, że wybór zasiłki zależy od posiadanego sprzętu :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 chemiczny_ali: Wiem co piszę. :) ajw pyta się o zasiłkę za ~100zł do kompa: płyta gł. - ASUS A7V8X-X procesor - AMD 1800XP+ @ 2GHz ram - 512 DDR Kingstona dysk - 2x40GB Maxtora nagrywarka cd jak i dvd i prawdopodobnie Palit 6800GS 128mb Napisałem tylko, który najbezpieczniej (ajw pytał się, który nie padnie za pół roku, mc ma gwarę i jest nowy, tamte mają 3 miechy gwary no i leżaki magazynowe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ale ten MC jest kompletnie nie przystosowany do pracy z takim sprzętem. Co innego ten http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=116938755 :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajw Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 @chemiczny_ali: dobra ale aukcja kończy się za pare godz. :-/. No ja nie mam zamiaru "doczepywac" jakiś innych rzeczy typu jakies neony czy cośw tym stylu, więc... co polecacie za takie pieniądze by zarówno jak pisałem nie padł za pół roku oraz by dawał rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...