lopo Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Czy ktoś orientuje się może czy FF9 lub FF10 są już dostępne w Polsce na PSX2???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 z tego co wiem 10 jest ps2 , 9 na psx ale chyba mieli ja wydac tez na ps2 , a kiedy final 9 , 10 , 11 na PC ma sie cos takiego pojawic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 hmmm-może i się pojawi,ale trzeba będzie "trochę" poczekać pewnie... :wink: dzięki za info,ale niestety nie wynika z niego jasno to co chciałem wiedzieć,czyli : czy któraś z tych części jest już dostępna w Polsce :?: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 stary tak dla twojej informacji to jestes troche do tylu bo ja w finalaX gralem juz pare miechow temu co oznacza ze jest dostepny w polsce:)))))))))) a final IX byl tylko na PSX i to ladny czas temu i musze ci powiedziec ze sa to jedne z moich ulubionych jak nie najlepszych gier na konsole:))))))))) A na peceta jest XI on-line ale niestety tylko w japonii i niewiadomo czy bedzie dostepna w polsce a ze screanow wynika ze jest niezla jazda:)))))))))))))))) pozyjemy zobaczymy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 stary tak dla twojej informacji to jestes troche do tylu bo ja w finalaX gralem juz pare miechow temu co oznacza ze jest dostepny w polsce:)))))))))) a final IX byl tylko na PSX i to ladny czas temu i musze ci powiedziec ze sa to jedne z moich ulubionych jak nie najlepszych gier na konsole:))))))))) A na peceta jest XI on-line ale niestety tylko w japonii i niewiadomo czy bedzie dostepna w polsce a ze screanow wynika ze jest niezla jazda:)))))))))))))))) pozyjemy zobaczymy:) DZIĘKI WIELKIE ZA ODPOWIEDŹ :D ja się wogóle nie rozeznaję w tych wszystkich konsolach bo mnie to jakoś nigdy nie interesowało,pytałem w imieniu kumpeli bo ona chce kupić PSX2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 spox:)))))))nie ma za co a twoja kumpela to niech sie nie zastanawia i kupuje PS2 chodzby dla tej gierki bo warto a tak wogole to jest najlepsza gra z gatunku RPG na konsole jaka kiedykolwiek wyszla:)))))))))))))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson05 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Mam takie dziwne pytanie:Jak sie lata na zlotym chocobosie albo co trzeba zrobic by latac?Plz o szybkom odpowiedz?W ff9 oczywiscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 imo taki trochę śmietnikowy ten topic ... "a jak sie lata czokobosem" zaraz ktos zapyta "a Aeris to da sie wskrzesić?":P ... zmieńcie chociaż nazwę tematu - bo takie to wszystko strasznie chaotyczne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 spox:)))))))nie ma za co a twoja kumpela to niech sie nie zastanawia i kupuje PS2 chodzby dla tej gierki bo warto a tak wogole to jest najlepsza gra z gatunku RPG na konsole jaka kiedykolwiek wyszla:)))))))))))))))))))) FF jest klepany na dzien dobry przez Vagrant Story... :wink: Chyba nawet moja ulubiona 7 z Vagrantem nie ma szans :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Firekage - mysle, ze po tych prawie 5 latach Twoja opinia bedzie dla storma niezwykle interesujaca ;) Tomson05 chyba predzej znajdzie odpowiedz na gamefaqs.com niz u nas ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Firekage - mysle, ze po tych prawie 5 latach Twoja opinia bedzie dla storma niezwykle interesujaca ;)LOL. Faktycznie. To jest wlasnie to - nie sprawdza sie dat , wywalilo mi temat to znaczy , ze jest nowa odpowiedz... Hehe , no coz---nawet najlepszym zdazaja sie wpadki :-P :-P :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Czy w FF X da się zmienić język napisów? Na Allegro jest właśnie FRENCZ FF X za 20zł i gdybam czy nie kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...