Skocz do zawartości
lopo

FINAL FANTASY 9,10 ?

Rekomendowane odpowiedzi

hmmm-może i się pojawi,ale trzeba będzie "trochę" poczekać pewnie... :wink:

dzięki za info,ale niestety nie wynika z niego jasno to co chciałem wiedzieć,czyli : czy któraś z tych części jest już dostępna w Polsce :?: :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stary tak dla twojej informacji to jestes troche do tylu bo ja w finalaX gralem juz pare miechow temu co oznacza ze jest dostepny w polsce:)))))))))) a final IX byl tylko na PSX i to ladny czas temu i musze ci powiedziec ze sa to jedne z moich ulubionych jak nie najlepszych gier na konsole:)))))))))

A na peceta jest XI on-line ale niestety tylko w japonii i niewiadomo czy bedzie dostepna w polsce a ze screanow wynika ze jest niezla jazda:))))))))))))))))

pozyjemy zobaczymy:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stary tak dla twojej informacji to jestes troche do tylu bo ja w finalaX gralem juz pare miechow temu co oznacza ze jest dostepny w polsce:)))))))))) a final IX byl tylko na PSX i to ladny czas temu i musze ci powiedziec ze sa to jedne z moich ulubionych jak nie najlepszych gier na konsole:)))))))))

A na peceta jest XI on-line ale niestety tylko w japonii i niewiadomo czy bedzie dostepna w polsce a ze screanow wynika ze jest niezla jazda:))))))))))))))))

pozyjemy zobaczymy:)

DZIĘKI WIELKIE ZA ODPOWIEDŹ :D

ja się wogóle nie rozeznaję w tych wszystkich konsolach bo mnie to jakoś nigdy nie interesowało,pytałem w imieniu kumpeli bo ona chce kupić PSX2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spox:)))))))nie ma za co

a twoja kumpela to niech sie nie zastanawia i kupuje PS2 chodzby dla tej gierki bo warto a tak wogole to jest najlepsza gra z gatunku RPG na konsole jaka kiedykolwiek wyszla:))))))))))))))))))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spox:)))))))nie ma za co

a twoja kumpela to niech sie nie zastanawia i kupuje PS2 chodzby dla tej gierki bo warto a tak wogole to jest najlepsza gra z gatunku RPG na konsole jaka kiedykolwiek wyszla:))))))))))))))))))))

FF jest klepany na dzien dobry przez Vagrant Story... :wink: Chyba nawet moja ulubiona 7 z Vagrantem nie ma szans :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Firekage - mysle, ze po tych prawie 5 latach Twoja opinia bedzie dla storma niezwykle interesujaca ;)

LOL. Faktycznie. To jest wlasnie to - nie sprawdza sie dat , wywalilo mi temat to znaczy , ze jest nowa odpowiedz...

Hehe , no coz---nawet najlepszym zdazaja sie wpadki :-P :-P :lol2: :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi