crusader Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Witam Mam bardzo dziwny problem ze swoim internetem, otoz: dzialaja programy takie jak GG albo internetowe radia - normalnie wszystko idzie jednak w mozilli firefoxie, IE, Crazy Browserze strony sie nie wczytuja w ogole, na jakis czas nastepuje jedynie jakies 'odblokowanie' - nie wiem jak to nazwac i mozna przeglad www przez jakies 5 minut Przeskanowalem kompa Avira Antivir - nic nie znalazl Przeskanowalem Avastem - znalazl jakies 14 trojanow i pare agentow (brawo za skutecznosc) ...myslac, iz usuniecie virow i innych 'pasoztyow' zabralem sie za przegaldanie www po restarcie kompa stronki dzialaly jak trzeba, jednak po paru minutach ponownie cos sie skopalo :( Naprawde denerwujacy problem, a musze w tej chwili dowiedziec sie istotnych informacji na temat wyjazdu. Pozdrawiam i oczekuje pilnie na pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hipoll Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 ustaw serwer dns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Przeskanowalem kompa Avira Antivir - nic nie znalazl Przeskanowalem Avastem - znalazl jakies 14 trojanow i pare agentow (brawo za skutecznosc) Taa, jasne. Z całym szacunkiem, ale jakoś tego nie kupuję. Wklej log z Hijack - do znalezienia w google. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 musisz wklepać server DNS w ustawieniach połaczenia sieciowego.. IP servera otrzymasz od swojego providera internetowego lub masz po prostu wpisane coś błędnie w tym miejscu, gdyż na ogół adresy te są pobierane automagicznie z servera LANowego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Być może ma automatyczne DNS (jak ja)? Jeżeli nie to musi je do stać od providera i wpisać. Albo właśnie DNS nawala i to nie Twoja wina? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...