Radzyn Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Jak w temacie i w opisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Powiem tak jak chcesz oc to bardziej skalanial bym sie ku aktywnemu. Jezeli nie to moze byc pasywne. Karta ta ma potencjal wiec radzil bym aktywne :) napisz ile masz na to $ to wtedy bedzie mozna cos konkretniejszego napisac. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Aktywne ( jak np. Zalman VF900 ) bedzie chyba najlepszym rozwiazaniem. Pasywne chlodzenie wiaze sie z naprawde dobrze wentylowana obudowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) na nowego kompa mam narazie 2500 zeta i nawet chcę <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słabszego procka na rzecz lepszej grafiki czyli 7600 GT najlepiej Gigabyte.Rozmawiałem z takim kolesiem co mi mówił że pasywne będzie jednak lepsze bo przy aktywnych strasznie wiatraczki się ścierają :-| Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez Radzyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 To może lepiej weź Gainward Bliss 7600GT? Też pasywna, a z tego co wiem takie chłodzenie doskonale sobie radziło z 6600gt... która defakto bardziej się grzała. Poza tym co to za problem dołożyć potem wentyla jakiegoś cichego? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) To może lepiej weź Gainward Bliss 7600GT? Też pasywna, a z tego co wiem takie chłodzenie doskonale sobie radziło z 6600gt... która defakto bardziej się grzała. Poza tym co to za problem dołożyć potem wentyla jakiegoś cichego? :) Można linka do tego :) ?? Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez Radzyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Można linka do tego :) ??Nie zalamuj... 10s google = Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Dzięki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...