wyros Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Witam Poszukuje czegoś co uwolni mnie od Itunsa i pozwoli rozpocząć normalną współprace z ipodem video testowałem Anapod explorer i jest genialny ale ską skombinować wersje full prosze o propozycje innych managerów (w pełni funkcjonalnych czyli foto video podkast i mp3) Z góry wielkie dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete86 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 a co jest zlego w ajtjuns? uzywalem sonique, winampa, real playera i itunes sa chyba najlepsze ja dotad ;] moze o czyms nie wiem :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyros Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 a co jest zlego w ajtjuns? uzywalem sonique, winampa, real playera i itunes sa chyba najlepsze ja dotad ;] moze o czyms nie wiem :) ?pamięciożerne, wolne, szukam czegoś lekkiego,szybkiego, przyjaznego!! Anapod jest genialny- niestety nie free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...