haxoreq Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Jakiego procka kupic do 200zl na s478 ? Plyta obsluguje Pentium 4 oraz Celerony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 W tej cenie kupisz P4 1,7GHz/ 1,8GHz / 2GHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Do 200zł to chyba Celeron D będzie najlepszy. Po oc wcale tak źle nie wypada ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RaDdD Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Jakiego procka kupic do 200zl na s478 ? Plyta obsluguje Pentium 4 oraz Celerony. celka z allegro ;) np. http://www.allegro.pl/item118206391_celero...33mhz_box_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ale nie D315, od 325 polecam (bo wyższy mnożnik). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arfis Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Nawet nie mysl o celeronie. Bierz nawet P4 1.7, ale za ta kase dostaniesz 1.8 / 2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 A to niby dlaczego ma nie myśleć o celeronie ? Jest lepszy od tych pentiaków <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 +bardzo ładne oc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arfis Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 A to niby dlaczego ma nie myśleć o celeronie ? Jest lepszy od tych pentiaków <_<Chyba sobie zartujesz ? Patrz: Celeron Vs Painkiller Celeron Vs Unreal 2 Cos jeszcze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 1) Gry to nie wszystko <_< 2) Ja jakoś nie mam z tym problemów. Dziwne no nie ? :blink: :blink: :blink: 3) Możesz podać jeszcze jakieś tytóły ? Jeszcze tak z 8 beznadziejnie działających i przyznam Ci rację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arfis Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 1) Gry to nie wszystko <_< 2) Ja jakoś nie mam z tym problemów. Dziwne no nie ? :blink: :blink: :blink: 3) Możesz podać jeszcze jakieś tytóły ? Jeszcze tak z 8 beznadziejnie działających i przyznam Ci rację. ET na Fuel Dumpie spada do 18FPS przy moscie. CS 1.6 spada czasem do 40FPS. Pariah - 30FPS Prey - mozna pobiegac po mapie patrzac w sciany, Q4 27FPS czasem dojdzie do 30 ( specialne mapy bez cieni itp. )Doom3 ok 30FPS. Wszystko w 800x600 i detale na minimum. Mam prosbe mozesz powiedziec ile masz FPS w na swoim kompie ET (/cg_drawFPS1 jak bys nie wiedzial :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) A więc tak : ET bez zmian CFG, tylko wedytowany nick na kolorowy. Celeron D @2.66Ghz (najlepszy zapis na pamieciach) GA-8IPE1000G 2*256MB Twinmos 333@? Leadtek FX 5700 non oc Maxtor 80 GB ATA Tak normalnie to 90FPS a jak biegają mi przeciwnicy to minimalnie od 59 do 80 FPS. Zapomniałem, ET 1024x768 maxymalne dostępne ustawienia, wraz z przestawianiem bufora na 24bit i texturki 32bit. Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arfis Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 A an tym P4, ktorego chcesz sprzedac ile miales ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Tyle samo. Żadnej różnicy. Serio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...