viod Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Grrr bardziej pokretnie nie mogli tego dac :) Wychodzi ze za drogo jak na mnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) Jakiś czas temu napisałem maila do firmy COMES z zapytaniem czy aristo prestige 1600 będzie obsługiwał core 2 duo. W odpowiedzi napisali mi już jakiś czas temu, że tak. Wszedłem na stronę COMES'a a tu niespodzianka ARISTO PRESTIGE 1600 Co sądzice o tym sprzęcie? Mi się podoba, ale wygląda na to, ze C2D nie kosztuje tyle co CD Ten sam sprzęt z prockiem CD można było znaleźć za ok 4300 :( Edytowane 26 Września 2006 przez hot_lopez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myslook Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 http://asus.f3jp.mrach.pl/asus-f3jp-notebook/ no prosze jednak było warto czekac boo cena prawie udentyczna jak za wersje z core duo ... no i graficzka juz x1700 :D mmm ... juz jest mój :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 http://asus.f3jp.mrach.pl/asus-f3jp-notebook/ no prosze jednak było warto czekac boo cena prawie udentyczna jak za wersje z core duo ... no i graficzka juz x1700 :D mmm ... juz jest mój :D :D Szkoda tylko ze nie jest w konfiguracji w jakiej asus go wystawial na Heyah Cybersport. Oczekujemy recki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myslook Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 z tego co sie orientuje too na heyah cybersport były same f3ja ?? czyli ten jest w mocniejszej konfiguracji ... moge sie mylić ;) jak co too mnie poprawcie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) z tego co sie orientuje too na heyah cybersport były same f3ja ?? czyli ten jest w mocniejszej konfiguracji ... moge sie mylić ;) jak co too mnie poprawcie ;) na heyah byly f3jp z T7400, 2gb ramu i x1700 http://img234.imageshack.us/my.php?image=f3stickervx0.jpg - zdjecia by maSTHa212 zeby nie bylo ze podwedzilem Edytowane 1 Października 2006 przez Errorx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Cena bardzo przyjemna, ciekawe jak ten Merom radzi sobie w tandemie z X1700. Myslook jak tylko go dostaniesz to 3dmarki please ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myslook Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 czekam na odpowiedz sklepu co do dostawy ... ale zakup planuje tak za około 2 tyg ( bo moze w innych sklepach sie pojawi ii bedzie tanszy te pare stówek ;) ) ale jak tylko go bede miał recka bedzie napewno :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Eee to myslalem ze juz jutro czy pojutrze, do tego czasu to sam go dorwe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Na Komputroniku sa juz Meromy do kupienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...