Twój Pan Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Wy nie bedziecie miec screenow, bo to ja rybce poty do vmodow wysylam na zawolanie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Powtorka z wrocka bedzie; czyli kupka. Sorki za OT ale nadal o tym pamietam. sory, kto wtedy krecil? ja wam tylko udostepnilem ln2 i polewalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 sory, kto wtedy krecil? ja wam tylko udostepnilem ln2 i polewalemKrecil sie chyba w miejscu bo nawet sie obrocic do monitora nie dalo dobrze. W ogole nie chce mi sie na ten temat juz dyskutowac, poniewaz nie mam ochoty sie denerwowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Krecil sie chyba w miejscu bo nawet sie obrocic do monitora nie dalo dobrze. W ogole nie chce mi sie na ten temat juz dyskutowac, poniewaz nie mam ochoty sie denerwowac. I dlatego też stoisko do OC będzie ogrodzone od reszty :) Bo to co było we wrocku ... ludź na ludziu i kupa ścisku ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 No to jak wy to i ja ;) Grosz do grosza i będzie (kokosza) Azot ;) Wiczorem powinno dojśc dofinanfowanie bo przelew poprzez mBank. No i myślę że na tej liście się znajdę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Do 17 coś wpłacę :P, bo teraz to nawet na piwko nie mam :( a tak za parę dni będzie przewidywany przypływ gotówki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Może nie dzisiaj, ale z czasem wpłacę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Hehe ja mam bardzo podobny plan :-P może troche z kosmosu ale co tam podziele się nim:D A wiec, pewnego dnia ubzdurało mi sie mi się w głowie takie coś że: zbiera sie pewna grupa wybranych userów np 30 osób takich co maja przynajmniej ze 100postów i w tej grupie wybieramy jednego usera i każdy z tych już 29 userów wpłaca temu wybranemu np 20zł czyli jak każdy wpłaci wychodzi 580zł wybrany user dokłada sobie jeszcze swoje 20zł i ma 600zł i kupuje karte graficzna np Geforce 7600GS Galaxy 1,2ns Zalman :-P potem znów wybiera sie następnego i tak w kółko :-P :-P :-P A co do tematu to postaram się dziś wpłacić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Hehe ja mam bardzo podobny plan :-P może troche z kosmosu ale co tam podziele się nim:D A wiec, pewnego dnia ubzdurało mi sie mi się w głowie takie coś że: zbiera sie pewna grupa wybranych userów np 30 osób takich co maja przynajmniej ze 100postów i w tej grupie wybieramy jednego usera i każdy z tych już 29 userów wpłaca temu wybranemu np 20zł czyli jak każdy wpłaci wychodzi 580zł wybrany user dokłada sobie jeszcze swoje 20zł i ma 600zł i kupuje karte graficzna np Geforce 7600GS Galaxy 1,2ns Zalman :-P potem znów wybiera sie następnego i tak w kółko :-P :-P :-P A co do tematu to postaram się dziś wpłacić. :kijem: :zonk: Jeden z glupszych pomyslow jakie kiedykolwiek widzialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 A podpiszesz rybciu jednego screena nickiem MaSell i nikomu nie powiesz :D ? ja myślałem, że każdy wpłacający dostanie screen ze swoim nickiem (a właściwie komplet 1M , 16M ...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 ja myślałem, że każdy wpłacający dostanie screen ze swoim nickiem (a właściwie komplet 1M , 16M ...)I każdy wrzuci ten scr jako swój do rankingu pi i na hwbota :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 I każdy wrzuci ten scr jako swój do rankingu pi i na hwbota :lol: dokladnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ryba, to ty sie dzis woziles ta nowa BMW po dzielincy ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Ryba, to ty sie dzis woziles ta nowa BMW po dzielincy ? ;) No i wyszło szydło z worka :mrgreen: Powiedz jaki to model i przyznaj sie ryba :-P Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 No i wyszło szydło z worka :mrgreen: Powiedz jaki to model i przyznaj sie ryba :-P dajcie mi moze wpierw prawko skonczyc ?:D lista i kwota dodana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 dajcie mi moze wpierw prawko skonczyc ?:D lista i kwota dodana o cholerka nicka nie podałem przy wpłacie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 o cholerka nicka nie podałem przy wpłacie :mur: Czyli bedziesz na złotej liście bez nicka :wink: :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 dajcie mi moze wpierw prawko skonczyc ?:D lista i kwota dodana No ładna kwota jak na pierwszy dzien ;) Moze uda sie uzbierac na dwie butle :-P i na procku bedzie temp ponizej -300*C :wink: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
florek41 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ja wplace jutro, bo niemam przy sobie karty z kodami do inteligo :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 No ładna kwota jak na pierwszy dzien ;) Moze uda sie uzbierac na dwie butle :-P i na procku bedzie temp ponizej -300*C :wink: :blink: ale to jest na dwie butle :) 2x25l, lacznie 50l ln2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Wpłacilem kwote zwyczajową.. ;] Tyle też Chaos na gitare dostał.. [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 witam mam male pytanko do was wszystkic ktorzy beda na tym zjezdzie gdzy wplace 100zl na konto ryby i czy ryba sie zgodzi na to zebym sie z nim wybral i czy bym mogl byc glownym polewajacym azot. Co wy na to chlopcy oczywiscie moge dac wiecej niz 100zl np.(120zl) pozdrawiam rafiki20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Stoiska do OC mają być odgrodzone i ma mieć dostęp do nich tylko redakcja - bynajmniej tam pisał Romek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 witam mam male pytanko do was wszystkic ktorzy beda na tym zjezdzie gdzy wplace 100zl na konto ryby i czy ryba sie zgodzi na to zebym sie z nim wybral i czy bym mogl byc glownym polewajacym azot. Co wy na to chlopcy oczywiscie moge dac wiecej niz 100zl np.(120zl) pozdrawiam rafiki20 Co za czasy chce polewać i jeszcze za to płacić :lol2: Kasa ode mnie już powinna być. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Co za czasy chce polewać i jeszcze za to płacić :lol2: Kasa ode mnie już powinna być. Pozdro Do Wolsztyna niedaleko Poznania przyjezdzaja zoltki tylko po to, zeby narobic sie przy parowozach, i tez za to placa :P taka platna praca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Fajnie, kasa doszła. Będzie co oglądać B) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 witam mam male pytanko do was wszystkic ktorzy beda na tym zjezdzie gdzy wplace 100zl na konto ryby i czy ryba sie zgodzi na to zebym sie z nim wybral i czy bym mogl byc glownym polewajacym azot. Co wy na to chlopcy oczywiscie moge dac wiecej niz 100zl np.(120zl) pozdrawiam rafiki20 Dostęp do komputerów testowych ma tylko i wyłącznie redakcja PurePC.pl. Dwie a max trzy osoby za swoje zasługi będą mieć dostęp bez przyłączenia się do redakcji ale ich zobaczycie dopiero na zlocie. Druga sprawa to po rozmowie z Zenfistem, wiem, że jest w stanie zasponsorować ciekły azot a ściapa jaka jest robiona przez Rybe pójdzie na termosy i suchy lód, którego też sporo będzie potrzeba co oczywiste. Miejsca testowe będą oddzielone od widowni taśmą i jak zobacze, że ktoś przekracza te taśmy i bez zezwolenia stoi lub się kręci koło komputerów testowych, zostanie wyproszony z namiotu lub nawet może otrzymać zakaz wchodzenia do namiotu. Ciekły azot jest bardzo niebezpieczny a komputery testowe nie kosztuje 2-3 tyś zł tylko grubo ponad 8-10 tyś za kompa więc muszą być takie zabezpieczenia i restrykcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Dostęp do komputerów testowych ma tylko i wyłącznie redakcja PurePC.pl. Dwie a max trzy osoby za swoje zasługi będą mieć dostęp bez przyłączenia się do redakcji ale ich zobaczycie dopiero na zlocie. Druga sprawa to po rozmowie z Zenfistem, wiem, że jest w stanie zasponsorować ciekły azot a ściapa jaka jest robiona przez Rybe pójdzie na termosy i suchy lód, którego też sporo będzie potrzeba co oczywiste. Miejsca testowe będą oddzielone od widowni taśmą i jak zobacze, że ktoś przekracza te taśmy i bez zezwolenia stoi lub się kręci koło komputerów testowych, zostanie wyproszony z namiotu lub nawet może otrzymać zakaz wchodzenia do namiotu. Ciekły azot jest bardzo niebezpieczny a komputery testowe nie kosztuje 2-3 tyś zł tylko grubo ponad 8-10 tyś za kompa więc muszą być takie zabezpieczenia i restrykcje. niebezpieczne ? nie no co ty, z ln2 robi sie lody, a di chlodzi wodke przed weselem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 niebezpieczne ? nie no co ty, z ln2 robi sie lody, a di chlodzi wodke przed weselem ;) Taaaa, albo rozlewa po podłodze i wysadza butelki .... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 niebezpieczne ? nie no co ty, z ln2 robi sie lody, a di chlodzi wodke przed weselem ;) Ładnie się tam bawicie ;) :lol: Heh widze że poczta się uwineła i dzisiaj kasa doszła :D [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...