demek Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Taaaa, albo rozlewa po podłodze i wysadza butelki .... :Da czapka i na glowe ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 a czapka i na glowe ? :D :lol: Look - foto w profilu :D Podobno będziemy skakać po zamarnięztych mobo : > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 :lol: Look - foto w profilu :D Podobno będziemy skakać po zamarnięztych mobo : > ale to ja z matizem pokazalismy to pierwsi! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 :lol: Look - foto w profilu :D Podobno będziemy skakać po zamarnięztych mobo : > ale to ja z matizem pokazalismy to pierwsi! :P nie dam wam nic, dopuki nie podpiszecie oswiadczenia ze jestescie zdrowi psychicznie i odpowiadacie za siebie, we wrocku roznie z wami bywalo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 ale to ja z matizem pokazalismy to pierwsi! :P pobijcie sie o to :P nie dam wam nic, dopuki nie podpiszecie oswiadczenia ze jestescie zdrowi psychicznie i odpowiadacie za siebie, we wrocku roznie z wami bywalo :lol: zobaczymy jak bedzie tym razem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) nie dam wam nic, dopuki nie podpiszecie oswiadczenia ze jestescie zdrowi psychicznie i odpowiadacie za siebie, we wrocku roznie z wami bywalo :lol: No daj kawalek! ;] Ja się czuję bardzo dobrze, aż za bardzo :D No chyba mi nie powiesz, że nie polejesz : > ? ale to ja z matizem pokazalismy to pierwsi! A ja odmałpowałem ;] Ba! Nawet czapka była Devilka ;) muhaha 1337 pr0 h4x0r :D Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Tak się zastanawiam, bo nie było tego poruszone w temacie: Może jest jakiś posiadacz kamerki i by kręcił te bicie rekordu tak, aby wszyscy, których nie będzie na zlocie a są tym zainteresowane mogły obejrzeć, co wy tam wyprawialiście?!. Bo same fotki nie będą zbyt zadowalającą formą przekazania emocji jaki tam panowały :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Tak się zastanawiam, bo nie było tego poruszone w temacie: Może jest jakiś posiadacz kamerki i by kręcił te bicie rekordu tak, aby wszyscy, których nie będzie na zlocie a są tym zainteresowane mogły obejrzeć, co wy tam wyprawialiście?!. Bo same fotki nie będą zbyt zadowalającą formą przekazania emocji jaki tam panowały :wink: no wiesz z tym zawsze jest problem, ale postaramy sie ten problem rozwiazac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Bardzo mozliwe, że ja zabiore kamere. Ma ona tylko małą wade, otóż nie rozjaśnia obrazu w sztucznym oświetleniu. Ale w dzień jest spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Tak się zastanawiam, bo nie było tego poruszone w temacie: Może jest jakiś posiadacz kamerki i by kręcił te bicie rekordu tak, aby wszyscy, których nie będzie na zlocie a są tym zainteresowane mogły obejrzeć, co wy tam wyprawialiście?!. Bo same fotki nie będą zbyt zadowalającą formą przekazania emocji jaki tam panowały :wink: Ja zabieram kamerkę, ale jest to tylko vhs i nie mogłem jej za nic podłączyć do kompa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 wiecie jest jeszcze opcja zeby tv ktora bedzie robic material o zjedzie (jak co roku) zeby troche nakrecili o nas i udostepnili material, chociaz w to watpie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Wezcie przynajmniej jakieś rekawice zalozcie,.. palce wam niemiłe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Wezcie przynajmniej jakieś rekawice zalozcie,.. palce wam niemiłe? Spokojnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 No wiem ze tak zaraz to nic sie nie stanie, ale kurczaki szkoda skóry. Chyba ze ktoś ma kurzajki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Witam, sory ze tak dlugo to trwalo ale bylem zajety kaskada :) No to na wstepie chcialbym podziekowac wszystkim za udzial w zbiurce i wplacie pieniedzy, nie poszla ona na darmo, bo za zebrana kase (dodatkowo Organizator zjazdu cos sypnol ;), udalo mi sie kupic 24kg suchego lodu, duzy pojemnik na to, termos do azotu oraz troche paliwa zeby dojechac z gdanska do gdyni po ten caly stuff. Impreza srednio sie udala, ale DI sie bardzo przydalo (szkoda ze tylko na dwa dni starczylo), ale procz mnie takze osoby ktore wplacily pieniadze (m.in. Kszonek oraz Ent), rekordy jakies padly i to jest wazne :) jeszcze raz wszystkim dzieki za wplate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 W sumie wygląda na to, że sobie wpłaciłem trochę aby schłodić browar suchym lodem i polać trochę ln2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 W sumie wygląda na to, że sobie wpłaciłem trochę aby schłodić browar suchym lodem i polać trochę ln2 ;) no co, dla kazdego cos milego ;) frajdy bylo duzo i duzo osob sie moglo pobawic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...