Dzieju Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Witam Mam pytanie jak pewnie wielu z nas .... przydalo by sie miec mozliwosc podgladu jaki procek jest wymagany by garafika chodzila w 100% swoich mozliwosci ... Moze ktos widzial tabelke lub jakis kalkulator :) Bynajmniej prosze o jakies konkretne linki a nie texty w stylu ... "ja mam taka karte i takiego procka i chodzi jak zloto" ... Potrzeba dowodow np. w formie tabelki lub artykulu ... Pozdrawiam Ja posiadam obecnie Asusa X1900XT (mialem r9800pro>6600gt tdh ex>px7800gt) ps.jezeli temat pochodny jzu jest prosze o linka tutaj i zakonczymy klonowanie i zasmiecanie w przeciwnym razie prosze o kontynuowanie rozmowy ... poniewaz nawet nie widze tematu na temat tej serii ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ekhm, "temat na temat tej serii" masz 100pikseli wyżej, ale najpierw trzeba wiedzieć co się ma w obudowie (r580). http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=172924 BTW, optymalnym cpu, przy którym twoja vga będzie już prawidłowo obsłużona to a64~ 2.6GHz i w górę. Naturalnie, nie znaczy to, że na takim x2@3GHz nie odczułbyś poprawy, ale już single core taktowany jak powyżej nie będzie "hamulcowym" dla tej karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...