mnez Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 czesc, kupiłem Żonie P100-219 (kurde symbole jak w Airbusie) i wszystko gra (prawie, wkurzaja mnie te wszystkie DuperUzytki Toshiby co do niczego nie sluza), tylko ze za slabo slychac. Pokretlo analogowe mam na maksa, wszystkie suwaki w gorze, sterowniki sprawdzilem (btw egzotyczny chip Conexant Waikiki), grzebalem wszedzie po pare razy i dzwiek jest ciagle za cicho. Z glosniczkow prawie jako tako, mimo ze wszystko na maksa, ale po podlaczeniu sluchawek (dobrych, sprawdzonych, probowalem rozne) ledwo przez nie slychac. Bug sprzetowy? Krzak programowy? Moze ktos z Was ma P100-219 albo jakies P100 i moze napisac jak u niego dzwieczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti01 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 mam P100-217 i na głosnikach dzwieczy bardzo dobrze, jak na laptopa. na słuchawkach fakycznie ciszej, ale nie az tak by to przeszkadzało - film w chałaśliwym pomieszczeniu na sluchawkach spokojnie mozna ogladac ...i sluchac :). Wszystkie suwaki mam ustawione na 3/4, łącznie z analogowym. Jak chcesz głośniej to nic tylko wzmacniacz Ci potrzebny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Wszystkie, tzn ten 'Wave' też? Just checking :) najgorzej jak się taki banał trafi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti01 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 wave, główny i analogowy (w lapku) - sa tak na 3/4, a jak mam słuchawki i jestem w głośnym pomieszczeniu to daje je na maxa i jest głosno (słyszą nawet ludzie wokoło) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...