°°° Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Chcę kupic taką obudowę klik! tylko nie mam konta na allegro , czy nie wiecie gdzie przez internet można kupić taką obudowe w podobnej cenie, albo ktoś z was nei ma takiej na zbyciu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Poproś kogoś zeby Ci to kupił na allegro, to żaden problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ok zamówiłam tą obudowe . Czy ona według was jest dobra ?? można do niej włożyć WC ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Bardzo dobra, WC spokojnie sie zmiesci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Dzięki i pozdrawiam, jak ktoś ma tą obudowe to niech pisze jak sie sprawuje :). UPDATE : A jednak cisza :( Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez britfanka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...