panzar Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 albo cię oszukali albo coś źle napisałeś 250 + 350 = 600zł. dwa, nałóż marynarkę i podnieś ręce do góry, jak ci się wszystko ciągnie i sterczą bary to znaczy że masz spierdzielony krój marynarki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madzikson8 Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 Glownym wyznacznikiem 'fajnosci' ubrania jest dla mnie to czy mi sie podoba a nie to jaka ma metke. Ubrania Hilfigera, Lacoste czy Kleina wcale nie sa jakies super oryginalne i fajne - wyroznia je tylko nadruk. Wole w H&M kupic podobne, takiej samej jakosci ubrania tylko 80% taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 a propos H&M - nieco ponad tydzien temu kupiłem tam t-shirta, wyprałem pierwszy raz 2 dni temu i ... z XL zrobiła się L'ka. Niezły szajs. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 Miałem tak samo ze swetrem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 (edytowane) Z tymi ubraniami to różnie bywa. Raz kupiłem spodnie jeansowe za 130zł i chodziłem w nich znacznie krócej niż w takich kupionych w Realu czy Carrefour'ze za 1/3 tej ceny.. Edytowane 26 Września 2009 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 kupiłeś spodnie w careofurze? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 (edytowane) Ja z Carrefoura to brałem zawsze bluzy rozpinane, bez kaptura, czarne, bez nadruków... 20-30zł koszt jednej sztuki, a dwie takie spokojnie na jeden sezon jesienno-zimowy starczyły; Teraz koszulki Stedman Comfort (i Longsleeve'y) przez Allegro, sztruksy wszelakie przez Allegro (upatrzona jedna "firma"), polar Helikon wyjątkowo przez sklep bo wychodziło taniej; Obuwie też only via net (i 3 para McArthur'ów); Dawno na sobie nie miałem ciuchów "firm" ponad te... i żyję; Bluzy, t-shirty bez nadruków, w jednym kolorze... Rocznie wydam na ciuchy + dodatki itd średnio z 250-300zł + 200zł na x2 para butów; Jedyne co mam "lepszego" to kurtka zimowa/narciarska z firmy Campus; Nie dlatego, że nie stać mnie... bo bym mógł sobie spokojnie chodzić w czymś 'firmowym'; Ot skoro te ciuchy w tej cenie oferują jakość, wytrzymałość na przyzwoitym poziomie, są dla mnie wygodne itd... Ja prywatnie nie muszę mieć każdej koszulki innej, każdej pary spodni na przestrzeni 2-3 lat innej... Ja to określę praktycznością, ktoś powie, że nierówno pod sufitem mam, inni rzucą, że skąpie... Edytowane 26 Września 2009 przez serwal4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 kupiłeś spodnie w careofurze? :blink:No i? Skoro oferują czasem lepszą jakość i wytrzymałość, to mam przepłacać? Z resztą jakoś nie przepadam za lansowaniem się w firmówkach.. serwal4 wszystko wyjaśnił perfekcyjnie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 Też nie przepadam za lasnowaniem się w firmówkach i staram się, żeby nie było widoczne ani trochę to, skąd dany ciuch jest, ale nie wierzę, że "w carefourze oferują lepszą jakość" spodni. Oglądałem tam no i nie powiem, że te spodnie są dobre, bez przesady... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 troche mnie to smieszy, ze niektorych stac na komputery z najwyzszej polki, a zaluja pieniedzy na porzadne spodnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Sezon zimowy sie zaczal a w zeszlym roku pare ciuchow zakonczylo swa kadencje, to wybralem sie w sobote na zakupy...i normalnie jak baba kupilem 3 rzeczy za polowe wyplaty. Ale gdzie teraz kupic spodnie czy bluze ciepla za mniej niz 150zl? :/ Pytam serio bo jeszcze chociaz po jednej sztuce bym dorwal z checia. Ale zadnych outletow w CK czy okolicach chyba nie ma. A carefour...hm jakby wygladala normalnie to czemu nie. Za to kupilem plaszcz w Top Secret po obnizce 20% co dalo cene ponizej 3 stowek i zlamalo bariere psychologiczna w porownaniu z tym co na metce :D Ale mowiac na przyklad o swietokrzyskim to nie znam innych miejsc gdzie mozna fajne ubrania, nawet nieoryginalne kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Sezon zimowy sie zaczal a w zeszlym roku pare ciuchow zakonczylo swa kadencje, to wybralem sie w sobote na zakupy...i normalnie jak baba kupilem 3 rzeczy za polowe wyplaty. Ale gdzie teraz kupic spodnie czy bluze ciepla za mniej niz 150zl? :/ Pytam serio bo jeszcze chociaz po jednej sztuce bym dorwal z checia. Ale zadnych outletow w CK czy okolicach chyba nie ma. A carefour...hm jakby wygladala normalnie to czemu nie. Za to kupilem plaszcz w Top Secret po obnizce 20% co dalo cene ponizej 3 stowek i zlamalo bariere psychologiczna w porownaniu z tym co na metce :D Ale mowiac na przyklad o swietokrzyskim to nie znam innych miejsc gdzie mozna fajne ubrania, nawet nieoryginalne kupic. W Puchatku na Sienkiewce jest outlet jeśli potrzebujesz ;) Ostatnio będac w sklepach mam wrażenie, że wszystkie ciuchy podrożały od kiedy jest "kryzys". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Wie ktoś może gdzie przez sieć dostanę dobrej jakości, bawełniane tshirty?(najlepiej jakby to nie były takie szmatki cieniutkie, Gramatura tak od 200g w górę:) Koniecznie gładkie, bez żadnych nadruków, koniecznie dosyć obszerne - z 55cm szerokości i z ~74cm długości będzie okej. Najchętniej MELANŻ(za gładkie melanżowe koszulki jestem gotów zapłacić ładnie) białe, zielone, granatowe. Czarne odpadają:) Najlepiej w jakiejś normalnej cenie(tak do 40zł sztuka) Co do tematu, to spodnie - firma obojętna, byle wytrzymałe, nie odstraszające, koszulki są dla mnie bez znaczenia, byle luźne, ciepłe i dobrej jakości - kiedyś jakiś szmelc zdarzyło mi się porwać przypadkowo :lol: Natomiast trochę więcej wydaję na bluzy i buty - wiadomo, bluz i butów się kupuje mniej i są częściej używane - od czasu do czasu można się wykosztować. Lecz takie ślepe patrzenie na markę mnie śmieszy. Przykładowo tshirty jakiegoś Calvina Klein'a, ni to dobra jakość, ni to jakieś szałowe, ot taki standard, lecz "lans" jest na całego, brak słów ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 http://allegro.pl/item759785193_koszulki_s...he_loom_xl.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Dzięki, wyglądają dobrze, ale używał ktoś może ich? Podatne na rozciąganie, są takie "ścierkowate", czy porządna bawełna? Bo w ciemno brać nie chcę:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Ja od 2 lat chodzę w: http://allegro.pl/item774658312_super_jako..._tania_wys.html Takowych T-Shirtach i myślę, że jak na prosty t-shirt to jakość jest bdb; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Dzięki, wyglądają dobrze, ale używał ktoś może ich? Podatne na rozciąganie, są takie "ścierkowate", czy porządna bawełna? Bo w ciemno brać nie chcę:) Jakbym nie używał to bym nie polecał. Fruit of the loom to porządna firma, w jucha nie lecą. Bawełna jak to określiłeś porządna, kolor trzymają po x praniach, mam kilkanaście i złego słowa powiedzieć nie dam. Moim zdaniem jakościowo lepsze od stedmana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Ok, dzięki, to tylko ogarnę bieżące wydatki i zamówię sobie tego kilka sztuk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 (edytowane) Byłem wczoraj w TK Maxx w CH M1 w Czeladzi. Ogólnie parę dobrych rzeczy by się znalazło, ale ceny IMHO odstraszają. Sklep wygląda jak porządniejszy lumpeks. Niestety przeważająca część męskiego asortymentu, jeżeli chodzi o bluzy, to straszne szmaty do niczego nie podobne. Ceny mają chyba z kosmosu. Przykładowo, bluza, która kosztuje 70 $ w USA u nas kosztuje 190 zł, w dodatku nie ma sznurka w kapturze. Zdarzały się też lekko ubrudzone ciuchy. Sporo różnych marek, nie widziałem tam A&F, choć moją uwagę zwróciły bluzy podobne do tej http://www.abercrombie.com/webapp/wcs/stor..._-1_12351_12202 , jakieś firmy na P (znacie może jakąś zagraniczną markę, co ma podobne ciuchy do A&F?), kosztowała 189 zł, miałem ją ostatecznie brać, ale L wydawała mi się jakaś mała. Numeracja oczywiście zaniżona, mam 176 wzrostu i rozmiar L był na mnie w sam raz (tak jak nasza M), zaś XL była luźniejsza. EDIT Jako, że lubię chodzić po sklepach z ciuchami, muszę stwierdzić, że z tymi cenami to szaleją teraz wszyscy. Nie wiem jak wy, ale ja czekam na posezonowe wyprzedaże. Nie ma sensu IMHO płacić za głupi T-shirt 59 zł, czy kupować Jeansy za 300 zł. Edytowane 18 Października 2009 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 A ile byś chciał żeby rzeczy kosztowały przy kursie PLN - USD na poziomie 2.78.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 @westsajd i @serwal4: Polecacie jednocześnie tych sprzedawców do których linkujecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Zobaczymy jak sie bedą nosić spodnie od Zary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 @westsajd i @serwal4: Polecacie jednocześnie tych sprzedawców do których linkujecie? Tak, kupowałem od niego kilka(naście?) razy i 0 problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 (edytowane) Zobaczymy jak sie bedą nosić spodnie od Zary.Zare to niech h*j strzeli :P Sorry poniosło mnie ;) A wszystko dlatego, że ostatnio kupiłem tam sobie ciemne granatowe jeansy, założyłem raz i... całe białe buty zafarbowane, tak samo shirt. Nawet nogi na całej długości musiałem szorować od tego barwnika. Poki co podziękuję tej firmie, w H&M są równie dobre i tańsze spodnie. Edytowane 26 Października 2009 przez X800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 (edytowane) Tak sobie chodziłem po sklepach w sobotę i kupiłem coś takiego w Big Star http://sklep.bigstar.pl/store/men/item/151327/1513276500602 Ma ktoś jakieś doświadczenie z bluzami z tego sklepu? Nie robią się szmaty po 3 praniach? Obsługa powiedziała, że bluzy są bdb jakości, ale taki kit sprzedadzą wszędzie. Nie zrobiłem za mądrze, znając życie na wyprzedaży bym kupił ją za ~70 zł. BTW w Carry bardzo ładne swetry i koszule, ceny ~60 do 110 zł, na razie do -30% asortyment. Dam sobie na wstrzymanie przez jakiś czas z zakupami aż do konkretnych wyprzedaży -50 i -70%. Edytowane 26 Października 2009 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 (edytowane) Zare to niech h*j strzeli :P Sorry poniosło mnie ;) A wszystko dlatego, że ostatnio kupiłem tam sobie ciemne granatowe jeansy, założyłem raz i... całe białe buty zafarbowane, tak samo shirt. Nawet nogi na całej długości musiałem szorować od tego barwnika. Poki co podziękuję tej firmie, w H&M są równie dobre i tańsze spodnie. Akurat Jeansów nie kupiłem. Niebieski materiał że tak powiem lekko grubszy Hmm...mam zamiar jeansy tam kupiłć bo leżą na mnie idealnie. Więc zobaczymy. Napewno przez zakupem poraz kolejny odwiedze H&M itp sklepy. Edytowane 26 Października 2009 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NDL Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Tak sobie chodziłem po sklepach w sobotę i kupiłem coś takiego w Big Star http://sklep.bigstar.pl/store/men/item/151327/1513276500602 Ma ktoś jakieś doświadczenie z bluzami z tego sklepu? Nie robią się szmaty po 3 praniach? Obsługa powiedziała, że bluzy są bdb jakości, ale taki kit sprzedadzą wszędzie. Nie zrobiłem za mądrze, znając życie na wyprzedaży bym kupił ją za ~70 zł. BTW w Carry bardzo ładne swetry i koszule, ceny ~60 do 110 zł, na razie do -30% asortyment. Dam sobie na wstrzymanie przez jakiś czas z zakupami aż do konkretnych wyprzedaży -50 i -70%.Bardzo fajna bluza, do gima jak złoto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Tematyka pokrewna: Zastanawiam się gdzie można poczytać coś o modzie męskiej (w sieci, prasa). Kiedyś trafiłem na portal Kinowear, więc napewno można trafić na stronki związane z modą męską. Jakieś Wasze typy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Tematyka pokrewna: Zastanawiam się gdzie można poczytać coś o modzie męskiej (w sieci, prasa). Kiedyś trafiłem na portal Kinowear, więc napewno można trafić na stronki związane z modą męską. Jakieś Wasze typy? Kilka stron o obowiazujacych trendach zawsze poswieca miesiecznik LOGO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...