raki Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 A wiec niedawno zainwestowałem w nowy sprzet (tak jak w opisie + soltek SL-75FRN-L) i wystepuje cos bardzo dziwnego... a mianowicie w takich grach jak np. GTA3 czy NFSHP2 sa strasznie wkurzajace zacięcia...jakies takie dziwne jakby tekstury nie nadazały czy coś ...nie wiem jak to opisac... A co najgorsze to GTA3 u kumpla (na C1000Mhz, 512 DIMM, GF4MX440) poprostu płynie przy max detalach... Co moze byc przyczyna tego zjawiska...? Plisss napiszcie ...bo wkurza mnie to wydałem tyle kasy a tu takie jaja :cry: :evil: :?: :?: :?: Dodam że w 3dMARKU mam 6400 (800x600x32) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 To coś z software'u. Wywal wszystko z tła, popróbuj różnych ustawień to powinno być dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 CZy to może byc wina mobo?? Bo jka tak to jestem skłonny wymienic tego Silteka na Giga GA-7VAX!!! Hmmm Na 8RDA+ mnie nie stac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 niewiem czy to wina mobo (wątpie) ale jak masz możliwość wymiany na giganyte to ODRAZY WYMIENIAJ!!!! IHMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Tylko nie chce znowu popelnic błędu... SOLTEK nFORCE2, a GIGABYTE KT400... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Przeciez masz tylko gf2. Co ty chcesz na max detalach w GTA3 grac ? Zapomnij. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Przeciez masz tylko gf2. Co ty chcesz na max detalach w GTA3 grac ? Zapomnij. geForce 2 Ti jest osiągami porównywalny do GF4mx440 a taki mam mój kumpel i u niego płynie na max detalach... A u mnie na min sa też zaciecia tylko w mniejszym stopniu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Przeciez masz tylko gf2. Co ty chcesz na max detalach w GTA3 grac ? Zapomnij. dokladnie przy MAX detalach.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Porownywalny z gf4mx440 ??? Chyba na 64 bitowej szynie. Gf4mx440 64ddr ultra za 260 pln od prolinka jest o ponad 30% szybszy od gf2ti z tej samej firmy. Nie wiem czy masz wersje 32MB ale jezeli tak to graj na 16 bitowym kolorze bo wtedy roznica w 800x600x32 i 1024x768x16 jest na korzysc tej drugiej. Jezeli 64MB to i tak jest za wolna na max detale w GTA3 i nawet zmniejszenie rozdz. do 640x480 nic Ci nie da jak chcesz jeszcze 32 bitowy kolor. Jeszcze zobacz czy nie masz wylaczonego frame limiter w menu z gry. Musi byc WLACZONY aby tak nie rwalo. Zmniejsz max distance do conajmniej polowy. Roznic w grafie nie ma a jest o wiele plynniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 dzieki za odpowiedz... sprawdziłem... masz racje.. jeszcze raz dzieki! PS. W NFSHP2 pewnie bedzie tak samo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Tzn. kto mial racje i z czym ? :P:P:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 no że to wina karty.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 na mojej ujowej grafice to w gta3 nawet nie gralem bo bym sie wqrwial. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...