Kas Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Co sadzicie o tych pamieciach. Cena atrakcyjna moze ktos sprobuje powalczyc :wink: Znalazlem krotkie wzmianki o nich: anandtech Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) pamiatkimi sie interesowalem jakis cas temu, plus ich jest cena napewno ale poczytaj sobei opinie o nich na www.newegg.com , co drugi komplet mial niedzialajaca jedna kostke, albo mase errorow w memtestach. Dlatego pewnie producent znizyl cene.. http://www.newegg.com/Product/CustratingRe...N82E16820141211 Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez Lizardus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ten problem mnie nie dotyczy sprzedawca jest z tej samej miejsci co ja. Pozatym przewazaca ilosc opinii jest pozytywna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 no jak bedziesz mogl sprawdzic/czy odrazy wymienic to BIERZ JE !! okazja IMO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 mnie ciekawi sprawa gwarancji i FW, bo nigdzie o tym nie pisze a przy takiej ilosci wystawionego stuffu powinien miec jakas dzialalnosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 a luks i ibiz mieli dzialnosc jak sprzedawali pelno prockow itp ? a nawet jak ma sklep itp to wiadomo ze bez faktur itp itd mu taniej wychodzi bo nie placi podatku -nic nowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabius Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Hmm ciekawe Mnie interesuje zestaw 2x512 cena to tylko 279zł gwara dozywotnia mm smaczny kąsek a do x2 3800 bedzie idealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 jesli to nie fake i sciema allegrowa to sa fajne pamieci za super cene ... wrecz za darmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 zobacze co mi odpisze, najwyzej skocze do niego na odbior osobisty lub poprosze poczta bo do ostrodym mam w zaleznosci od samochodu do 30 minut ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 zobacze co mi odpisze, najwyzej skocze do niego na odbior osobisty lub poprosze poczta bo do ostrodym mam w zaleznosci od samochodu do 30 minut ;]daj znac koniecznie co odpisal i czy kupujesz... ja jestem w fazie poniownego szukania wiec poczekam :) ps ile mam czasu na oddanie sprzetu kupionego w necie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Witam! Gwarancja jest na kazdy sprzedawany przeze mnie towar. Towar jest nowy i prosto z hurtowni. Pozdrawiam serdecznie. westside poszlo next pytanie o FW. jak sie na nie zdecyduje to dam znac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkovich Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Kupiłem kiedyś DDR(1) 266Mhz na allegro na kościach PQI i system się na nich wywalał, memtest znajdował masę błędów. Kiedyś na allegro sprzedawał jes koleś Ruda_KZ i zawiesili mu konto. A jak działają te pamiątki to mnie samego ciekawi bo poszukuję zestawu DDR2 2x1GB. Jak się komuś uda przetestować dawajcie znać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) mowie, jesli nie bedzie gwarancji to kot w worku bo jak napisalem na newegg .com w opiniach jest to co napisal powyzej Malkovich, ale jesli sie trafi dobry komplet to naprawde zakup miesiaca jak nie roku... Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez Lizardus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 no jak bedziesz mogl sprawdzic/czy odrazy wymienic to BIERZ JE !! okazja IMONie mam jeszcze plyty wiec odpada. Gosciu ma memki tych marek: DDR2 BUFFALO DDR BUFFALO DDR2 GEIL DDR GEIL DDR2 GOODRAM DDR GOODRAM DDR2 KINGMAX DDR KINGMAX DDR2 KINGSTON DDR KINGSTON DDR2 PQI TURBO DDR PQI TURBO DDR2 PQI DDR PQI Chyba sie skusze na jeden zestaw...oczywiscie odbior osobisty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkovich Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Nie wiem tak sobie myślę, że może ludziom z newegg memtest sypał błędami bo te pamięci były testowane przez PQIMEMORY na 2V http://www.pqimemory.com/spec1.asp?link=/d...I25400-2GDB.htm (w specyfikacji jest podane Test Voltage 2V) i anandtech też testował te pamięci przy 2V. Wiem że ASUS M2N-E nie dochodzi do 2.0V w tym wypadku jest MSI na ULI1697 alb ULTRA-2F.... to apropos płyt. Chcę takie pamięci włożyć na platrfomę AMD X2 AM2.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) co do testowania przez producenta to mozesz sobie wlozyc miedzy bajki, kazdy tak pisze na swoich stronach, ja mailem np patrioty 533(ddr1) i jakos max dochodzily stabilnie do 510~(na 2 plytach), chocociaz na stronie pisalo ze ostro sprawdzane i itp..., co do anadtechu to sadze ze napewno dostali sprawdzone pamieci a nie pierwsze z brzegu, jesli na 2V kompletnie znikaja problemy, to naprawde warto kupic te pamieci, teraz problem znalezc plyte odpowiednia , poszukaj w dziale K8, UPDATE: ale przeciez w commentach na newegg sa takie wpisy ze "jednak kostka w komplecie w ogole nie dziala", "jedna kostka dziala , druga sypie bledami w memtescie" wynika z tego ze nie chodzi o Voltage, po prostu sporo wadliwych jest IMO @KAS-> a jak z gwarancja? pytales sie typa? Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez Lizardus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 @KAS-> a jak z gwarancja? pytales sie typa?Narazie cisza nie odpisuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 a kliknijcie na link :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) sorra. nie zauwzylem jak Niemiec wyjasnil sprawe gwarancji...sorra a tak w ogole co sie stalo z tymi pamieciami ;D? znikly;p w ogole nie ma zadnych memek teraz dostepnych.... a po drugie od kiedy w PL ktos dystrybutuje pamieci PQI? Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez Lizardus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) i w sprawie FW: Dzień dobry! Oczywiście faktura będzie wystawiana. Tylko bardzo proszę o poinformowanie nas o tym, że życzy Pan sobie fakturę. Pozdrawiam serdecznie! Daniel Mukowski AYLEENS westside-newyork kolejny mail wyslany czemu nie ma memek, bo bylem prawie na nie zdecydowany. edit hurtownia wprowadzila mnie w blad podajac ceny netto. musialem pozmieniac wszystkie na brutto. i po promocji ;] Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkovich Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Te (i nie tylko te) pamięci sprzedaje też firma SPIN w WW. http://spin.siedziba.pl/cennik_dl.php/cennik_detal.html netto brutto DDR2 PQI TURBO 2GB 533MHZ CL3-3-3-8 DUAL 522 637 DDR2 PQI TURBO 2GB 667MHZ CL4-4-4-12 DUA 543 663 więc cena okazuje się być "normalna" (nie zaniżona). rozmawiałem z gościem z tej firmy i powiedział, że dystrybutor w polsce jest. zauważcie, że np w siriusie te pamięci kosztują 797PLN. Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez malkovich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 teraz zalujcie czemu nie kupiliscie 50 par na poczatku:E hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...