grykom Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Dawniej znani jako eGames.pl - teraz z powodu komplikacji z domena dzialamy jako http://www.exGames.pl Nie trudno zgadnac o czym jest strona ;) Nowinki ze swiata gier, recenzje, zapowiedzi, galerie - na deser gry online, czy dzial nuda. Zapraszam :) :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Nie jest źle :-P ale ten czarny mnie dobija :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Wygląd nawet całkiem, całkiem. Jeszcze wrzućcie jakąś favicon'kę i będzie jeszcze lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Wygląda ładnie. Mnie się podobają czarne stronki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Wygląda ładnie, ale wg mnie strona główna jest zbyt duża. U mnie na neo512 ładowała się dłuższą chwilę :-/. Niektórych może to zniechęcić. Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez mrjeremiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...