tsgs2 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 siema. kumpel ma laptopa i chce sobie zrobic takie mini zabezpieczenie. czy da sie przerobic pendrive na klucz, bez ktorego nie uruchomi sie systemu? tak, zeby przy uruchamianiu system prosil o pendrive :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4ni3lw Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 z tego o wiem, to da sie tak zrobic, ale z dyskietka przez polecenie SYSKEY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 a nie da sie na penie? :( niech ktos jeszcze pomoze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 eny ajdijas? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek4994 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 to może da sie tak samo jak z dyskietką? :D moze to polecenie przyjmuje jako parametr literę napędu i wystarczy podać literę pena??? nie wiem nie znam się :P dats maj ajdija Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboxxl Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 to może da sie tak samo jak z dyskietką? :D moze to polecenie przyjmuje jako parametr literę napędu i wystarczy podać literę pena??? nie wiem nie znam się :P dats maj ajdijanie, syskey to wbudowana aplikacja w win xp, umożliwia zapis klucza systemowego na FDD, lub uruchamianie kompa z dodatkowym hasłem zresztą sam się pobaw: start->uruchom->syskey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...