kenny-f Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 witam. moje pytanie brzmi - co lepiej wybrać: X700, który ma nizsze taktowania (400/700), 8 potoków, 6 vertexów i 8 ropów czy X1300 Pro z wyższymi zegarami (600/800), ale z 4 potokami, 2 vertexami i 4 ropami ceny są podobne. na mój rozum to X700 byłby lepszy ze względu na to, że zegary można podciągnąć w razie potrzeby, a 4 potoki to dość sporo... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ile kasy możesz maksymalnie przeznaczyć na grafikę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenny-f Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 tyle ile kosztują te karty, mniejwięcej 300-340zł a moze 7300GT? tylko jeszcze od jakiego producenta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Jasne, że 7300gt. Bierz np. od Galaxy. A może takie coś z Zalmanem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eRazel Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 kenny-f : wnisokują po Twoim opisie to masz agp, więc 7300gt nie podejdzie bo jest na pci-e w tej cenie najlepszym wyborem bedzie albo wspomniany wczesniej x700 (lub szybsza wersja x700pro) albo jakis gf 6600, od leadteka takie na allegro po 349 chodza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 No racja, przgapilem :oops:. To do tego kompa co masz go w sygnaturce, czy do innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Może uda ci sie wyrwac nawet używke 6600GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 A od x700 i juz z pewnoscia x1300 to trzymaj sie zdaleka.Wedlug mnie to taki sam szajs jak FX.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenny-f Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 nie dotyczy to w ogole mojego kompa składam kompa komuś i wyszło mi tak, że na grafike mam własnie 300-340zł, a ze pierwsze karty jakie zobaczylem w tym przedziale to byly wlasnie x700 i x1300 dlatego zapytalem :) ale bede brał 7300GT od gigabyte'a lub galaxy i tak bedzie to komputer dla dzieci wiec nie zrobi im roznicy czy od gigabyte'a czy galaxy ;] a roznica w cenie jakas tam na pewno bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 gigabyte ma pamięci ddr2, bierz tylko galaxy z ddr3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 No to bierz Galaxy 7300gt ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...