qq Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 athlon oczywiście palomino - płyta wiadomo. i teraz mam problemik tego typu, że jak magistralę dam więcej, aniżeli 143MHz, to przy uruchamianiu systemu ( windows xp ) mam bsody ( te niebieskie ekrany ;> ). także max z 1,53GHz wyciąga w zasadzie na 1,64GHz, ale jakoś mnie to niezbyt satysfakcjonuje i dlatego chciałem zapytać, czy ma ktoś jakiś pomysł ? dodam, że zwiększałem napięcie vcore, ale nadal to samo ... nadmienię, że korzystałem z opcji szukaj, ale przy takiej ilości tematów trudno znaleźć dokładnie to, czego się szuka ( a siedziałem ze 30 minut ;] ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 eee wrzuc mu 166 :P i zbij mnoznik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qq Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 okej, ale do ilu mam zbić mnożnik, żeby było bezpiecznie ? bo ja w sumie mam wszystko na auto poustawiane - tylko magistralą się bawiłem. mnożnik wyciągnie max 14x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 juz sie zajalem tym panem :P lekcja prywatna na gg ;) 60 zlotych za godzine :PPPPP hyhy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...