ocalony Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Witam. Co byscie polecili do tego procka? Cenowo co by był sensowny...;) Dzieki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Pierwsze - komputer to nie sam procesor. Podaj caly konfig Drugie - cenowo sensowny? Ile masz kasy. Trzecie - Fortron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ocalony Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Pierwsze - komputer to nie sam procesor. Podaj caly konfig Drugie - cenowo sensowny? Ile masz kasy. Trzecie - Fortron Oki. Procek taki jak w tytule, pLyta - AsusP5GDC PRO.Pamieci-2po 256- ale do wymiany-ddr, karta graf-Saphire300x,karta telewizyjna-winfast tv expert,Dvd ,nagrywarka dvd,sieciowka, do wymiany karta graf. na lepsza bedzie , ramki tez...cooler boxowy...acha i karta dzwiekowa- SB Audigy 2zs pro... Nie chce podkrecac procka- ma stabilnie i spokojnie chodzic... Do grafiki najczesciej go uzywam-Photoshop, Corel... ma juz sprzecik troszke czasu ;) Pozdrawiam , i dzieki za porade... acha kwota -tak do 200-300 Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez ocalony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Oki. Procek taki jak w tytule, pLyta - AsusP5GDC PRO.Pamieci-2po 256- ale do wymiany-ddr, karta graf-Saphire300x,karta telewizyjna-winfast tv expert,Dvd ,nagrywarka dvd,sieciowka, do wymiany karta graf. na lepsza bedzie , ramki tez...cooler boxowy...acha i karta dzwiekowa- SB Audigy 2zs pro... Nie chce podkrecac procka- ma stabilnie i spokojnie chodzic... Do grafiki najczesciej go uzywam-Photoshop, Corel... ma juz sprzecik troszke czasu ;) Pozdrawiam , i dzieki za porade... acha kwota -tak do 200-300 To ja ze swojej strony polecam bardzo dobry zasilacz Modecom MC-350 ATX2.0 PFC za ok 100 zł, który spokojnie starczy na twój sprzęt i na lepsze ;) Link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 a lubisz cisze? jak nie to ten modecom co wyżej podany (nie jakis kosmos ale dosc glosnawy) a jak tak to: Chieftec http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12153 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 a lubisz cisze? jak nie to ten modecom co wyżej podany (nie jakis kosmos ale dosc glosnawy) a jak tak to: Chieftec http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12153 Potwierdzam ten Chieftec jest b.cichy, miałem przyjemność słuchać (nic raczej nie słysząc) na takim konfigu (Thoroughbred 2000, MSI GF4MX440, 1 dysk i 1 napęd), u Ciebie też powinno być cicho :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ocalony Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Potwierdzam ten Chieftec jest b.cichy, miałem przyjemność słuchać (nic raczej nie słysząc) na takim konfigu (Thoroughbred 2000, MSI GF4MX440, 1 dysk i 1 napęd), u Ciebie też powinno być cicho :) Dzieki za odzew :) Czyli Chiftec- bo zalezy mi na ciszy... A jak wymienie grafe np. na Radka X800, to pociagnie spokojnie? Acha i jeszcze pytanko odnosnie obudowy, co byscie polecili w jakiejs rozszadnej cenie- do 300... Dzieki za porady... :) Zapraszam do mojej galerii http://www.art-galeria.konin.lm.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Jak dołożysz tego radosława to szef da rade, chociaż może wydać z siebie więcej decybeli :) Co do budy tu masz nawet z tym zasilatorem http://www.angela.pl/index.php?action=Towa...p;id_towaru=111 :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Dzieki za odzew :) Czyli Chiftec- bo zalezy mi na ciszy... A jak wymienie grafe np. na Radka X800, to pociagnie spokojnie? Acha i jeszcze pytanko odnosnie obudowy, co byscie polecili w jakiejs rozszadnej cenie- do 300... Dzieki za porady... :) Zapraszam do mojej galerii 2271411[/snapback] Jak dołożysz tego radosława to szef da rade, chociaż może wydać z siebie więcej decybeli :) Co do budy tu masz nawet z tym zasilatorem http://www.angela.pl/index.php?action=Towa...p;id_towaru=111 :D pozdro da rade :) mysle ze glosnosc wzrosnie ale i tak bedzie nieslyszalny hehe (katowałem takiego szefa dość mocnym konfigiem-mocniejszym niz mam w sygnaturce i był nadal cichutki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...