aerial Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Jak zapewne wielu wie istnieja na rynku urzadzenia do przytrzymywania kabla od myszy - tworzac efekt niemal myszy bezprzewodowej (brak otarc kabla o blat, spadania z niego ect). Normalnie to wydaje sie troche smieszne, ale podczas grania niezmiernie wkur*^# :wink: Na rynku dostepne sa w zasadzie 2 urzadzenia: :arrow: Steelpad Cord Holder (55zl) :arrow: Raptor Gaimng Mouse Bungee (67zl) Jak nietrudno zgadnac cena tych zabawek odpycha - i troche wstyd cos takiego kupowac :) Fakt ze mozna zrobic to samemu za grosze zainspirowal mnie do kupna gustownego ciezarka na allegro: Obciążnik do żyłkowca. Inna sprawa ze do dzis nie wiem do czego sluzy w rzeczywistosci ten ciezarek :) Pod spod podkleilem kawalek maty zeby mial lepsza przyczepnosc. Praktycznie jest nie do ruszenia ( 1.3kg litego mosiadzu) i ladnie wyglada :wink: Nic juz nie hamuje, mysz idealnie plywa - w ogole nie czuc kabla. Kwestia mocowania kabla na tym "haku" to 1 zapinka nylonowa i odpowiedni wezel. Efekt: (zdjecia niezbyt dobre - slabe oswietlenie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Fajna sprawa i fajny pomysl :D Chyba tez sobie cos takiego sprawie :D Co do przenzaczenia to zobacz w jakim dziale do masz :D To jest do zegarow np z kukulka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Fajna sprawa i fajny pomysl :D Chyba tez sobie cos takiego sprawie :D Co do przenzaczenia to zobacz w jakim dziale do masz :D To jest do zegarow np z kukulka :) Fakt - zegar. Nie wpadlem zeby poznac po kategorii :oops: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 A jakbyś mocniej szarpnął mysza i by ci spadło na stopę, to by była akcja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 A jakbyś mocniej szarpnął mysza i by ci spadło na stopę, to by była akcja :DSek w tym ze trzyma jak przyklejone. Podniesc to 1 reka chwytajac tylko palcami jest dziwnie ciezko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Heh rozwiązanie fajne, ale u mnie równie dobrze spisuje się opcja z doniczką w której jest kaktus ;) Grunt, że nie zrobiłeś tego z klocków lego, jak to niektórym się zdarzało :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Pomysł fajny. Ale ja czegoś takiego nie muszę robić w mojej myszy ;) hee :P mam full wygodę hub usb i do tego świecącą podkładkę :D mysz ta co w podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 A ja mam zestaw Logitech Cordelss Express i mi nie są potrzebne żadne ciężarki B) Aczkolwiek pomysł fajny, brawo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...