Kaeres Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 No bo czujnik (jak to nazwales ? cypelek zielony :)) ma tam byc gdzie jest. On mierzy temp. otoczenia wokol coolera a nie temp. procka. A co do instalacji. Udal sie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 No bo czujnik (jak to nazwales ? cypelek zielony :)) ma tam byc gdzie jest. On mierzy temp. otoczenia wokol coolera a nie temp. procka. A co do instalacji. Udal sie ? qrcze , ale ze mnie lama 8O juz wszystko kumam, tak wszystko polaczylem, ale i tak uruchomie dopiero w poniedzialek bo pasty i HDD nie mam (w starym kompie jeszcze siedzi) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 qrcze , ale ze mnie lama juz wszystko kumam, tak wszystko polaczylem, ale i tak uruchomie dopiero w poniedzialek bo pasty i HDD nie mam (w starym kompie jeszcze siedzi)Nie pekaj, poprostu byles za bardzo podjarany i zamiast spokojnie przesledzic, odrazu chciales wszystko na JUZ. Ja tez tak mam czesto, a potem sie za glowe lapie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 qrcze , ale ze mnie lama juz wszystko kumam, tak wszystko polaczylem, ale i tak uruchomie dopiero w poniedzialek bo pasty i HDD nie mam (w starym kompie jeszcze siedzi)Nie pekaj, poprostu byles za bardzo podjarany i zamiast spokojnie przesledzic, odrazu chciales wszystko na JUZ. Ja tez tak mam czesto, a potem sie za glowe lapie :)masz rację , podjaralem sie niesamowicie :wink: ale mam powody : przesiadam sie z COMPAQ Presario 400 MHz MMX na AXP1800+ na Epoxie 8KHA+, dodatkowo GF2 Ti Ultra 64MB DDR + 256 MB DDR ! Czujesz roznice ? 8) Normalnie to juz moczyk popuszczam , a co bedzie po o/c ? strach mi myslec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRUST Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Własnie przedwczoraj dostałem paczkę z V7 - dodatkowo zamówiłem sobie copper shima i pastę polerską .Przyszło zaraz na drugi dzień po zamówieniu,ale - copper shim zgięty prawie na pół ,a zamiast pasty za3.50pln dostałem jakąś g...nianą pastę pod procek za 18,50 . No to by było na tyle na temat w/w firmy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Własnie przedwczoraj dostałem paczkę z V7 - dodatkowo zamówiłem sobie copper shima i pastę polerską .Przyszło zaraz na drugi dzień po zamówieniu,ale - copper shim zgięty prawie na pół ,a zamiast pasty za3.50pln dostałem jakąś g...nianą pastę pod procek za 18,50 . No to by było na tyle na temat w/w firmy.niestety tak sie konczy qpowanie kota w worku wysylkowo. Bylo sie machnac na gielde jakas i samemu qpic, pomacasz, poogladasz i wiesz co qpujesz , a tak ? Swoja droga to firma "troszke" widac leje na klientow, jak tak czesciej beda robic to klientela im sie sqrczy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Własnie przedwczoraj dostałem paczkę z V7 - dodatkowo zamówiłem sobie copper shima i pastę polerską .Przyszło zaraz na drugi dzień po zamówieniu,ale - copper shim zgięty prawie na pół ,a zamiast pasty za3.50pln dostałem jakąś g...nianą pastę pod procek za 18,50 . No to by było na tyle na temat w/w firmy. Jednym slowem...albo miales pecha, albo kupiles w gownianym sklepie wysylkowym... Ja dostalem wszystko ladnie zapakowane, zabezpieczone przed wstrzasami... ...wiec sie dziwie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRUST Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Niestety :) Nigdy nic nie kupiłem n ic w slklepie wysyłkowym(tfu,tfu) pierwszy raz jam shańbion uczynkiem owym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Ja kupowałem wiele rzeczy w 4maxie i mogę sie podzielić doświadczeniami na początku skłądam zamówienie po godzinie dostaję odpowiedź i nastepnego dnia w ciągu 16 godzin sprzęcik leży w domu tak było do póki nie zmienili strony..... potem w 2 dni po złożeniu zamówienia potwierdzali potem 2 dni później!!! wysyłali i przychodziło w 5 dni a teraz zamawiałem jedną paczkę i tak się wurzyłem po 5 dniach dostałem potwierdzenie!!! po następnych 4 wysłali !!!! (chciałem stolicą bo są o wiele lepsi od servisco) oczywiście wysłali przez servisco i przyszło w 12 dni po złożeniu zamówienia.A i miałem jadną historię w 4maxie zamawiałem Dragon Orba 4900 przyszła paczka otwieram patrzę opakowanie obite pasta rozlana przejścówki nie ma pasty Arctic silver też i maksymalonie wkurzony wysłałem maila no i panowie się sprężyli przysłali wszystko i jeszcze z bonusem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...