Gość Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 wiecie co planuje ubgrade kompa i zastanawiam sie jakie ramy wybrac DDRam czy Rimm widzialem ze ddr'y "maja" 266 mhz a rimm'y 800 czy to mozliwe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 przeciez to jasne ze jak kupujesz AMD to DDR a jak P4 to RIMMy (plyty pod rimmy trudno jest znalesc) albo pod DDR polecam cos na SiS645DX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 mozliwe :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Nawet nie możliwe tylko prawdziwe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Chlopaki co wy mowicie 800 MHz ? na pamieciach ciekawe gdzie i jak jak teraz najwyzsza magistrala oczywiscie w specifikacji ... to 533MHz w QDR (4x133) ... dotyczy to najnowszych procesorow P4 ... wczesnije stosowana byla magistrala 400MHz QDR (4x100) a RDRAM 800 to oznaczenie dotyczace wlasnie tych czestotliwosci ... co do rimmow to swoja prawdziwa moc pokazuja one przy rozszerzonej magistrali do 32 bitow oraz przy FSB 533 QDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 ja polecałbym tobie na razie ddr. przemawia za tym cena. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Oczywiscie AMD + DDR, a to przez stosunek kasy do osiągów. Co do tego nie ma pytan. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Jestem po stronie DDR'ów są tańsze ( u mnie na osiedlu w sklepie 128 sdram 107 zł. a 128 ddr 109 zł.) i na razie nie musisz mieć takich szybkich pamięci jak rimy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 To ja powiem tak: jak planujesz zakup P4 to kup te rimmy, sa naprawde szybkie a jesli chcesz kupic AMD xp to ddr. Tez powinno byc szybko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...