pajak28 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Cześć wszystkim. Mam okazję wymienić swoją płytę główną (czyli Gigabyte'a GA-8I945P-G) na Intela BLKDP965LTCK. Opłata z mojej strony wynosiłaby ok. 30-50zł. Ale znając płyty głowne Intela boję się, że niemożliwe byłoby na niej OC D805... Bo jakoś bardzo mało widzę na ten temat w sieci. Link do sklepu --> klik. Niestety tak się stało, że na moja obecna płyta główna będzie mieć trudności z obsłużeniem Intel Conroe. A budżet niestety malutki. Jeżeli ktoś coś więcej mógły napisać o tej płycie głównej to byłbym bardzo wdzięczny. Wystarczy mi chociaż informacja, czy bez problemu będzie się dało podkręcić D805 do 3,1GHz tak jak na mojej obecnej płycie. Może jeszcze za niedługo będę miał na kilka dni na testy E6300, a mojej obecnej płyty głównej nie ma na liście kompatybilnych z tym procesorem. Pozdrawiam Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez pajak28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 jutro powinienem miec ta plytke w rekach i zobacze co jest warta. a narazie ciezko cokolwiek o niej powiedziec poza tym, ze jest i jest chyba najtansza mobo na 965. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 ...jest chyba najtansza mobo na 965. Właśnie dlatego się nią interesuje. Jak ją przetestujesz jutro to napisz jak się sprawuje. Jak jakoś w miarę to ją kupię i będę ją miał jakiś czas, a jak trochę zaoszczędzę to kupię coś lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Widze, ze ktos juz testowal w temacie o plytach: Sekcja zasilajaca wyglada lepie juz w asrocku :D Update: 0 mozliwosci OC na tym intelu, jedynie zmiana timingów. To moze sprobuj dolozyc 40 zeta wiecej do tego MSI na 965 , chociaz demon oc to to chyba nie jest z tego co pisza na XS http://www.gral.pl/preview/MSI/MSIP965NEO-...ATXCore2_79.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 po tym co napisal PITer to nawet nie chce mi sie platformy na niej skladac. szkoda czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 po tym co napisal PITer to nawet nie chce mi sie platformy na niej skladac. szkoda czasu. Dokladnie, 0 podkrecania, jedynie mozna zmienic timingi pamieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Dokladnie, 0 podkrecania, jedynie mozna zmienic timingi pamieci. na MSI czy na INTELU???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 na MSI czy na INTELU???? Intelu, MSI jeszcze niedostepne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...