Skocz do zawartości
DrKleiner

Jaki Notebook

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam pytanie jakiego notebooka do 4000zł kupić interesuje mnie zakup w tym sklepie http://www.notebooki.pl (ponieważ mają swój oddział w Opolu). :rolleyes:

Pewnie padnie pytanie do czego mi potrzebny:

- praca

- filmy

- mobilność

- giercowanie (głownie młodsze rodzeństwo)

- fajnie by było jak by też ładnie wyglądał B-)

- a i zapomniał bym karta sieciowa zwykłą jak i przewodowa obowiązkowo!! Bluetooth też się by przydał.

Edytowane przez misiek175

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiscie tez mialem zamiar kupic laptopa w tym miesiacu, jednak poczekam na nowe procesory od Intela (pod koniec pazdziernika maja byc juz w sprzedazy)

Nic na tym nie stracisz a mozesz zyskac ;) Jezeli nowe procki beda w cenie obecnych (a tak zapowiada intel) to bedziesz mogl kupic lepszy sprzet za podobna cene ;) a jak nie, to obecne procesory potanieja :)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja uwazam ze jest slaby jak za ta cene,

:lol2: No to moze rozwin troche swoja wypowiedz, a nie rzuc tak ze jest słaby. Uzasadnij to.

Ja uwazam jest jest to bardzo dobra propozycja w tej cenie. A na C2D za bardzo nie opłaca sie czekac bo róznica w wydajnosci jest nieduza, a na poczatku C2D pewnie beda kosztowały dosc duzo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi