DrKleiner Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam, mam pytanie jakiego notebooka do 4000zł kupić interesuje mnie zakup w tym sklepie http://www.notebooki.pl (ponieważ mają swój oddział w Opolu). :rolleyes: Pewnie padnie pytanie do czego mi potrzebny: - praca - filmy - mobilność - giercowanie (głownie młodsze rodzeństwo) - fajnie by było jak by też ładnie wyglądał B-) - a i zapomniał bym karta sieciowa zwykłą jak i przewodowa obowiązkowo!! Bluetooth też się by przydał. Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez misiek175 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 http://www.notebooki.pl/notebook/pokaz/1752/ taka propozycja na szybko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Hehe, to niema być propozycja na szybko bo ma mi starczyć na dosyć długi czas, aż nie zginie śmiercią naturalną. Bo raczej główne fundusze idą na stacjonarnego. Ale dzięki za propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 http://www.karen.com.pl/KatItem.asp?id=21&...KatItemCId=2694 http://www.karen.com.pl/KatItem.asp?id=21&...KatItemCId=3863 karen tez ma siedzibe w opolu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Hehe nawet nie wiedziałem że mają siedzibę w Opolu :) hymm :) może jeszcze jakieś propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja bym sie nie zastanawial tylko bral tego Asusa A8j z 1 linka, bardzo dobra propozycja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja bym sie nie zastanawial tylko bral tego Asusa A8j z 1 linka, bardzo dobra propozycja. Też mi się tak zdaje ;) Nic lepszego za tę cenę nie znalazłem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Hmm poczytam i może kupię :) recenzje w internecie są więc dzięki :) jak będę miał pytania to będę tutaj pisał. A może warto na coś poczekać bo w sumie z zakupem chcę się wstrzymać do września. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Osobiscie tez mialem zamiar kupic laptopa w tym miesiacu, jednak poczekam na nowe procesory od Intela (pod koniec pazdziernika maja byc juz w sprzedazy) Nic na tym nie stracisz a mozesz zyskac ;) Jezeli nowe procki beda w cenie obecnych (a tak zapowiada intel) to bedziesz mogl kupic lepszy sprzet za podobna cene ;) a jak nie, to obecne procesory potanieja :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Stary a skad my mamy wiedziec co bedzie za miesiac i co we wrzesniu bedzie mozna dostac za 4k?! Dostajesz obraz sytuacji na dzien obecny, nikt tutaj gdybac nie bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Stary a skad my mamy wiedziec co bedzie za miesiac i co we wrzesniu bedzie mozna dostac za 4k?! Dostajesz obraz sytuacji na dzien obecny, nikt tutaj gdybac nie bedzie. Ja bede ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Nie chodzi mi o to żebyś wywróżył z magicznej kuli :D tylko pytałem czy będzie coś wchodzić ciekawego na rynek. Przeważnie producenci zapowiadają jakieś nowe cudeńka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Nie chodzi mi o to żebyś wywróżył z magicznej kuli :D tylko pytałem czy będzie coś wchodzić ciekawego na rynek. Przeważnie producenci zapowiadają jakieś nowe cudeńka. tak jak pisałem 4 posty wyzej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwaloos Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Ja bym sie nie zastanawial tylko bral tego Asusa A8j z 1 linka, bardzo dobra propozycja. a ja uwazam ze jest slaby jak za ta cene, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 a ja uwazam ze jest slaby jak za ta cene, To w takim razie co polecasz bo do sklepu ide za jakieś 2-4 tygodnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 a ja uwazam ze jest slaby jak za ta cene, :lol2: No to moze rozwin troche swoja wypowiedz, a nie rzuc tak ze jest słaby. Uzasadnij to. Ja uwazam jest jest to bardzo dobra propozycja w tej cenie. A na C2D za bardzo nie opłaca sie czekac bo róznica w wydajnosci jest nieduza, a na poczatku C2D pewnie beda kosztowały dosc duzo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zobaczymy może coś doradzi :) każda pomoc jest mile widziana :) w końcu to zakup na parę lat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...