talerzyk123 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) RANKING GRY PORRASTURVAT Proszę o wpisywanie wyników z gry na forum. Proszę rownież o dolączanie screenu z top scores(przykład z poniżej w linku:). Na tej podstawie wyniki będą dopisywane do rankingu. Nie będę tolerował żadnych oszustw!!! typu, że będziecie stosowali tricki, które znam ze stron !!! Wynik ma byc czysto przypadkowy:):) Życzę miłej gry i wysokich wyników !!! Grę można sciągnąć TUTAJ 1. talerzyk123 --- 775717 --- LINK 2. Mogiel --- 167072 --- LINK 3. bielski --- 154043 --- LINK 4. niko2003 --- 140433 --- LINK 5. costi --- 134676 --- LINK Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez talerzyk123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 E tam, ta gra jest już stara i ma bez sensu system naliczania punktów. Jak zrzucasz typa w takiej samej pozycji to wyniki są różne, bo gra robi je losowo. Więc to nie ranking skilla, ale ranking fuksa. A sam miałem coś ok. 150k jak kiedyś grałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 U mnie w szkole ta gra robila kiedys furore ;] - ale jednak wole chyba 2 czesc, gdzie ludzik siedzi w samochodzie. W ogole to chyba jakis sadomasochista wymyslil nazwe tej gry - porrasturvat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Druga część nazywa się rekkaturvat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Fart (to znaczy wynik losowy) 140433 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) całkiem fajne :] moj rekord to 154 043 ale screena zapodam pozniej bo teraz mi sie nie chce :P eidt: jednak zrobilem sreena http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8a10d475f61cd3f0.html Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 U mnie w szkole ta gra robila kiedys furore ;] - ale jednak wole chyba 2 czesc, gdzie ludzik siedzi w samochodzie. W ogole to chyba jakis sadomasochista wymyslil nazwe tej gry - porrasturvat? Nie sadomasochista, tylko Szwed/Fin/Norweg (niepotrzebne skreslic) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Wole wersje z ciezarowka :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ranking fartów widzę :D. Proszę bardzo oto mój fart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) @talerzyk: coś ty mu zrobił ze masz ponad 700 000 OO. ja go pchalem i pchalem jak sie tylko dalo i 150 000 to byl moj max Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talerzyk123 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 @talerzyk: coś ty mu zrobił ze masz ponad 700 000 OO. ja go pchalem i pchalem jak sie tylko dalo i 150 000 to byl moj max hehe powiem wam jedno nie probujcie go pchac i zapomnijcie o tulowiu ! sa lepsze czesci ciala ! ja to zrozumialem:):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 ...ja go pchalem i pchalem jak sie tylko dalo... hehe powiem wam jedno nie probujcie go pchac i zapomnijcie o tulowiu ! sa lepsze czesci ciala ! ja to zrozumialem:):):) :lol2: :lol2: :lol2: Panowie nie róbcie offtopica :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 U mnie troche gorzej niz u kolegow: 134676 mam nadzieje, ze bedzie cos widac, bo na moim zintegrowanym Intelu sa jak widac problemy z grafika :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talerzyk123 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 ZAPRASZAM NA KOLEJNY RANKING . TERAZ ZAGRAMY W ..... YETISPORTS CZ.5 !!! ZAPRASZAM !!!!! OTO MOJA STRONKA http://yetisports5.250free.com/ . :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talerzyk123 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 eee nie ma co robic rankingu z ciezarowka bo .... i tak ja bede najlepszy :):):):) mam 133934haha!! pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 To nie lepiej grajcie w drugą versje Porasturwata? Tą co się jedzie ciężarówką :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...