Skocz do zawartości
Al_Azif

Przjsciówka Ide--->sata

Rekomendowane odpowiedzi

Wyrażaj się inaczej... <_<

Jak Ci cena nie odpowiada to nie musisz kupować, no nie ?

co wy tacy drażliwi i wrażliwi wrzućcie na luz i po kłopocie.....a sie dziwie ze drogie bo to kawałek kablai maluśki układi scalony i tyle chinczyki to robia za 5 centów a my to kupujemy za 10 dolców i ch*j... :mur: no ale kupie to i tak bo mam dosyc plataniny z tymi kablami ide....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co wy tacy drażliwi i wrażliwi wrzućcie na luz i po kłopocie.....a sie dziwie ze drogie bo to kawałek kablai maluśki układi scalony i tyle chinczyki to robia za 5 centów a my to kupujemy za 10 dolców i ch*j... :mur: no ale kupie to i tak bo mam dosyc plataniny z tymi kablami ide....

Nie drażliwi, ale na forum ma byc porządek a nie chlew...Ta przejściówka ma w tej kostce układ elektroniczny który zmienia sygnał, działa to tak, jak pierwsze dyski na sata, tez miały coś takiego tyle, że w środku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam taka przejsciówke Abita dostałem do płyty, troche inna niż ta z allegro, nazywa się to Serillel i dysk się przedłuża jakieś 3 - 3,5 cm plus kabel zasilający molex który wpinasz w tą przejściówke!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam taka przejsciówke Abita dostałem do płyty, troche inna niż ta z allegro, nazywa się to Serillel i dysk się przedłuża jakieś 3 - 3,5 cm plus kabel zasilający molex który wpinasz w tą przejściówke!

przejsciowka od Abita tzw. Serillel, działają tylko z płytami Abit lub innymi posiadającymi kontroler SilicinImage 3112 lub nowszy, wiec kupując coś takiego na Allegro należy sprawdzić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi