Al_Azif Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Chciał bym zwykły naped IDE podłaczyć po SATA jest to możliwe Niby kiedys widziałem taka nakładke na naped pozwalajaca podłaczyc go pod sata ale to bylo dawno tym napedem był liteon?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) to jest możliwe przykład: IDE - SATA Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Azif Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 to jest możliwe przykład: IDE - SATA zajebiście tylko czemu kurde to takie drogie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 zajebiście tylko czemu kurde to takie drogie??Bo takie sprytne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) zajebiścieWyrażaj się inaczej... <_< czemu kurde to takie drogieJak Ci cena nie odpowiada to nie musisz kupować, no nie ? Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Azif Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Wyrażaj się inaczej... <_< Jak Ci cena nie odpowiada to nie musisz kupować, no nie ? co wy tacy drażliwi i wrażliwi wrzućcie na luz i po kłopocie.....a sie dziwie ze drogie bo to kawałek kablai maluśki układi scalony i tyle chinczyki to robia za 5 centów a my to kupujemy za 10 dolców i ch*j... :mur: no ale kupie to i tak bo mam dosyc plataniny z tymi kablami ide.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 co wy tacy drażliwi i wrażliwi wrzućcie na luz i po kłopocie.....a sie dziwie ze drogie bo to kawałek kablai maluśki układi scalony i tyle chinczyki to robia za 5 centów a my to kupujemy za 10 dolców i ch*j... :mur: no ale kupie to i tak bo mam dosyc plataniny z tymi kablami ide.... Nie drażliwi, ale na forum ma byc porządek a nie chlew...Ta przejściówka ma w tej kostce układ elektroniczny który zmienia sygnał, działa to tak, jak pierwsze dyski na sata, tez miały coś takiego tyle, że w środku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Al_Azif Wroc za tydzien jak nauczysz sie kultury osobistej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 A ja mam pytanko po podpięciu przejściówki ile dokładnie centymetrów dysk sie przedłuża i czy wyjścia są z tyłu czy od spodu,bo jak z tyłu to do lbxa mi nie wlezie a jak od spodu i będzie krótka to powinna wejść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja mam taka przejsciówke Abita dostałem do płyty, troche inna niż ta z allegro, nazywa się to Serillel i dysk się przedłuża jakieś 3 - 3,5 cm plus kabel zasilający molex który wpinasz w tą przejściówke! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Ja mam taka przejsciówke Abita dostałem do płyty, troche inna niż ta z allegro, nazywa się to Serillel i dysk się przedłuża jakieś 3 - 3,5 cm plus kabel zasilający molex który wpinasz w tą przejściówke!przejsciowka od Abita tzw. Serillel, działają tylko z płytami Abit lub innymi posiadającymi kontroler SilicinImage 3112 lub nowszy, wiec kupując coś takiego na Allegro należy sprawdzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...