badzer Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Czesc Szukałem już ale nic nie znalazłem ;) A wiec tak mam pare pytan w zwiazku z moim mobo. 1. Wiem ze obsluguje ona dzielnik 1/5. Czym on sie rózni od 1/6 2. Czy wyzsze czestotliwosci dla AGP rzedu 80 sa grozne. 3. Jeśli sa to da sie ich jakos uniknąć BTW: Mówiono zeby nie pytac tu co kupic, ale nie ma sensu zakładac nowego tematu. Jakies ramy 256 tanie które nie przeszkadzaja krecic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 jezu czlowieku z tym dzielnikiem to przesada to jak pytac czym sie rozni cyfra 5 od 6 wiesz co to dzielnik fsb/pci ? zreszta bylo setki razy pewnie ktos zaraz zamknie ten temat ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Pierwsze pytanie wygrywa w konkursie na najbardziej niedorzeczne. Drugie pytanie: karta spoko wytrzyma takie taktowania AGP, trzecie w tym przypadku juz niepotrzebne :P Tanie ramy = niekrecace ramy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 na tym forum jest coraz wiecej osob ktore nie maja zielonego pojecia o sprzecie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badzer Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zamiast sie wysmiewac mogłbys wytłumaczyc, fakt jest glupio sformułowane ale czytajem juz tyle róznych wypowiedzi i w kazdej bylo cos innego. Zrobił mi sie metlik, a poniewaz uwazam te forum za "pro" i jego urzytkowników to zwruciłem sie z tym pytaniem tu... pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Pierwsze pytanie wygrywa w konkursie na najbardziej niedorzeczne. Drugie pytanie: karta spoko wytrzyma takie taktowania AGP, trzecie w tym przypadku juz niepotrzebne :P Tanie ramy = niekrecace ramy. ale nie koniecznie sa wyjatki od reguly - ale pewnie ze lepiej np. na samsungach ramy qpowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zamiast sie wysmiewac mogłbys wytłumaczyc, fakt jest glupio sformułowane ale czytajem juz tyle róznych wypowiedzi i w kazdej bylo cos innego. Zrobił mi sie metlik, a poniewaz uwazam te forum za "pro" i jego urzytkowników to zwruciłem sie z tym pytaniem tu... pozdro Naprawde irytujace jest Twoje pierwsze pytanie. Dzielnik 5 dzieli magistrale przez 5 a dzielnik 6 dzieli magistrale przez 6. Nie wiem jak mozna to inaczej rozumiec :P Masz FSB 166 jak dasz dzielnik 5 to wychodzi 33Mhz. Jak dasz dzielnik 6 to wyjdzie 27,6Mhz. Ehh nie wiem po co to wogole pisze. Chyba dlatego, ze moze faktycznie troche to zawile :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badzer Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Teraz to rozumie :) , ale kiedys ktos mi mówił ze jeden odnosi sie do stosunku FSB/AGP, a drugi FSB/PCI. Sora ze to takie duperele ale nie chce kogos innego wprowadzac w błąd :D respect Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 w VIAch AGP jest związane z PCI w stosunku 2:1 (zawsze) więc jednym dzielnikiem sterujesz i tym i tym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...