lgolebio Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Witam Tak jak w temacie. Szukamy karty na PCI-e do 1300zł. Jeśli ma to być pomocne to będzie pracowała z prockiem dwurdzeniowym Intel Core2 Duo E6300 na płycie Gigabyte'a. Czekam na propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Tylko to - http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=30478 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) No albo Zalman albo ten: http://www.hardwarezone.com/articles/view....d=3&id=1983 Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 ten to pewnie buczy... bo jeszcze jakis asus top tez jest w podobnej cenie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 No albo Zalman albo ten: http://www.hardwarezone.com/articles/view....d=3&id=1983 Odpada. Już miałem doczynienia z grafikami od MSI, zaaferowany dobrą jakością płyt tego producenta. Byłem w błędzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 no to kupuj tego gigabyte'a - nie zawiedziesz sie... tu jest recenzja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Niech lepiej poszuka x1900xt na allegro. Nie tak dawno widzialem za 1400zł Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 ja znalazlem jedna i cena poczatkowa 1500... jest jeszcze jakis x1900gt (chyba jakos tak) za 980, ale bez gwarancji... niech bierze tego gb i juz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecykpp Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 ja znalazlem jedna i cena poczatkowa 1500... jest jeszcze jakis x1900gt (chyba jakos tak) za 980, ale bez gwarancji... niech bierze tego gb i juz:) popieram 7900gt gigabyta http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=30478 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Z kart 7900GT, to ten Gigabyte, gdyż nie jest oparty o referencyjne PCB. Ja jednak poszukałbym x1900XT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 @homzik O recenzja z bencha :D :D :D Hhaha :D Nie wiem czy wiesz, ale tą stronke traktuje się pół-serio... @all Ten asus ma dobra dobre możliwości OC. No ale zalman jest spoko i cichy, tylko ciekawe jak z OC. WIe ktoś może na jakich to pamięciach jest? 1,3ns?firma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 czemu polpowaznie? przez komputronika? a po zagranicznych serwisach nie chce mi sie szukac (i nie do konca sie na nich znam), dlatego podalem to... a wyniki benchmarkow chyba nie sfalszowali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Serwis benchmark to wielie G, co nie zmienia faktu, że ten 7900GT z zalmanem jest wypas. Na przyszłość - znajdź inną recenzje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Serwis benchmark to wielie G, co nie zmienia faktu, że ten 7900GT z zalmanem jest wypas. Na przyszłość - znajdź inną recenzje. Dlaczego Benchmark to wielkie G ?? Ja jednak poszukałbym x1900XT. Na Allegro jest ich jak na lekarstwo. Licha gwarancja i podejrzanie niskie ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan02 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Krotko i na temat :) : Popieram- Gigabyte 7900gt, z Zalmanem oczywiscie, cisza to podstawa :wink: Od x1900gt radze trzymac sie daleko, kastrat i tyle :mad: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Tez mysle ze najlepszym wyborem jest 7900 GT w cenie do ok 1200 PLN. Natomiast ten: http://sklep.benchmark.pl/pelny_26072.html powinien byc tez szybki i cichy ale drozszy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 tylko na te 7900gt trzeba uwazac... bo w komputroniku za 1199 jest nizej taktowany, a za 1219 jest fabrycznie podkrecony - uwazajcie!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan02 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Cichy on bedzie jak sie go watolina oblozy :lol2: @Kyle- Zalman a ta turbina na ATi, to jak niebo a ziemia. Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez Xan02 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Cichy on bedzie jak sie go watolina oblozy :lol2: @Kyle- Zalman a ta turbina na ATi, to jak niebo a ziemia. Porownujac do zalman to tak. Najlepiej gdyby sprzedawali wszystkie karty z obudowanym rdzeniem , bez chlodzenia jak procesory bo nawet tego zalmana wolalbym miedzanego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja bym jednak bral x1900xt Sa juz w sklepach za niecale 1500zł. TUTAJ LINK W znaku maja za 1550zł. Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Tez bym sie skłaniał ku 1900XT bo niedośc że mocniejszy to i bardziej przyszłościowy ze względu na 48 ps, do tego 512 pamięci, no i HDR + AA to jest cos fantastycznego :) jak raz zobaczyłem to od razu mi się spodobało :) Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecykpp Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja bym jednak bral x1900xt Sa juz w sklepach za niecale 1500zł. TUTAJ LINK W znaku maja za 1550zł. Tylko często w sklepach gdzie jest karta tańsza o 150-200zł ukracają na gwarancji bo jest np 1rok. Ja wole dopłacić 150zł i mieć 3-lenią gwarancje :) Tutaj widze jednak że asus też jest tani 1508 a 3 lata gw. fajny sklepik trzeba dodać do ulubionych Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez piecykpp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Eee tam 7900GT roox. Po co kupować kastrata jakiegoś, jak już to X1900XTX . http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=30478 Ten jest podkrecony i najlepszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Eee tam 7900GT roox. Po co kupować kastrata jakiegoś, jak już to X1900XTX . http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=30478 Ten jest podkrecony i najlepszy ;) Your choice :D Ja tam wybralłbym to: http://sklep.komputerowy.pl/products/power...900xt/4155.html http://sklep.komputerowy.pl/products/conne...900xt/4194.html x1900xt, 24 mce gwary za 1300 zł :D i nadal 7900GT roxuje? :wink: 7900GT vs x1900XTX chyba nie ma sie nad czym rozwodzić :) Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Eee tam 7900GT roox. Po co kupować kastrata jakiegoś, jak już to X1900XTX . http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=30478 Ten jest podkrecony i najlepszy ;) LOL! 7900gt do 7900gtx jest kastratem napewno. Ale x1900xt do x1900xtx nie jest zadnym kastratem!! Kto Ci takie bzdury naopowiadal?? x1900xt ma mniejsze taktowanie rdzenie o 50mhz od 1900xtx i tylko to. Bez problemu podkrecisz do wersji xtx chyba kazda, nawet najtansza wersje xt. Twoj wybor jest bez sensu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Eee tam 7900GT roox. Po co kupować kastrata jakiegoś, jak już to X1900XTX . http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=30478 Ten jest podkrecony i najlepszy ;) kastratem jak juz cos to moze być 7900GT, a na pewno nie X1900XT, który rózni sie od XTX tylko troche nizszymi taktami :) Pomomo tego jestem za tym Gigabytem z Zalmanem ;) @luki2 uprzedziłes mnie, za długo pisałem tego posta ;) Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez torque8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) kastratem jak juz cos to moze być 7900GT, a na pewno nie X1900XT, który rózni sie od XTX tylko troche nizszymi taktami :) Pomomo tego jestem za tym Gigabytem z Zalmanem ;) @luki2 uprzedziłes mnie, za długo pisałem tego posta ;) Och daj spokój :wink: przeciez 7900GT rox a x1900xt za 1300 toz to jakies barachło :D Ja bym sie nie wachał, z reszta zawsze jest dziwnym trafem tak że karty Ati są żywotniejsze. Pamietacie 5900 vs 9800? I kto do dzis ma 5900 i nie narzeka a kto ma radka i jeszcze w cos pogra? Szkoda tylko że jak kupuje grafe to zawsze Ati goofno ma albo jest za drogie i bieram nvidie :) Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Och daj spokój :wink: przeciez 7900GT rox a x1900xt za 1300 toz to jakies barachło :D Ja bym sie nie wachał, z reszta zawsze jest dziwnym trafem tak że karty Ati są żywotniejsze. Pamietacie 5900 vs 9800? I kto do dzis ma 5900 i nie narzeka a kto ma radka i jeszcze w cos pogra? Szkoda tylko że jak kupuje grafe to zawsze Ati goofno ma albo jest za drogie i bieram nvidie :) No teraz to przyznam rozłozyłeś mnie..... Co to za bzdury?? Jaka żywotność?? Na czym to opierasz?? Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez lgolebio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 No teraz to przyznam rozłozyłeś mnie..... Co to za bzdury?? Jaka żywotność?? Na czym to opierasz?? Czlowieku masz x1900xt za 1300 i jeszcze sie zastanawiasz nas kastratem 7900gt. Jestes strasznie niereformowalny :wink: Uparles sie przy gorszej karcie i za nic nie zmienisz zdania tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Czlowieku masz x1900xt za 1300 i jeszcze sie zastanawiasz nas kastratem 7900gt. Jestes strasznie niereformowalny :wink: Uparles sie przy gorszej karcie i za nic nie zmienisz zdania tak? Przeczytaj jeszcze trzy razy to co napisałem a potem pomyśl co chciałem Ci zakomunikować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...