stranded Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 ja miałem taką jazde, że przez 3 dni pod rząd jadłem tą pizze :lol:! (kwadratowe, okrągłe) dziś też... już nie mogę patrzeć na drożdżowe ciasto co nie zmienia faktu, że jest to super przepis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Możnaby zrobić galerie pizz upieczonych przez nas :lol: Jutro podam wam mój przepis na pizze - prosty, szybki i smaczny ;) (bardzo podoba mi się ten sosik, kiedyś go przetestuje :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Wszystko robiłem wg. przepisu, a ciasto było jakby za słodkie. Ciasto też jakoś tak kleiło się do zębów jak się ugryzło, a piekłem 16 minut :P Może był to ser, albo dałem za dużo sosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 ja zawsze robie tak, iż przed nałożeniem czegokolwiek na ciasto, wkładam je uformowane do piekarnika na 3-4minutki tak żeby lekko stwardniało na powierzchni - wtedy masz gwarancje że ciasto wyjdzie zajebiste :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helm Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) W piekarniku siedzi wlasnie 2ga pizza;) //Edit: I druga pizza Od siebie dodalem Parmezan, Ananas i Louisane Gold ;) Edytowane 24 Września 2006 przez Helm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Wy ludzie serca nie macie zeby robic smaka w srodku nocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Dokladnie... znowu mam chec na pizze :D Chyba jutro kolejny raz zrobie pizze by RS ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 ja zrobiłem juz 23 pizze by RS a przepis trafił do 7 osób ;) i pizza robi furorę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Ostatnio kupiłem w jakimś sklepie pieczony spód z szynką i serem(nie roztopionym). Całość nie była mrożona w dodatku... Dodałem kukurydze i ananasa i wyszła pizza po hawajsku. Zanim zrobiłem foto - zjadłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 takie rozwiązania są fe ;) Pizza 100% homemade jest najpyszniejszym wyrobem na świecie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Potwierdzam ;) Sam teraz robie tylko pizze by RS :D wszyscy chwala, że jest rewelacyjna. Wprowadziłem sobie pare drobnych modyfikacji na moje potrzeby :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 ja niedlugo zrobie sobie ostatnia wakacyjna pizze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdzik Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) ja niedlugo zrobie sobie ostatnia wakacyjna pizze :(oj tam ostatnią, zawsze potem możesz zrobić pierwszą, drugą ... powakacyjną pizze :) co do pizzy to jest zajebista, już z 5 razy ją robiłem i wychodziła bosko i dzisiaj chyba zrobie po raz kolejny Edytowane 28 Września 2006 przez Zajdzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Na studia!! Ja już miesiąc prawie siedzę w szkole ;) A jakie te modyfikacje torque wprowadziłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 a ja w życiu w kuchni nie siedzialem no tam jajecznice albo ryz z jogurtem jak mnie glod przycisnal to zrobilem, ale patrzac na ten przepis stwierdzilem ze ja zrobie rodzince na obiad i moja pierwsza pizza to purowska pizza jedna pizze zrobilem w prostakatnej blachie i urosla zajebiscie wysoko oczywiscie byla mozarella i sosik (tylko jakis dziwny wyszedl jakby taki nie sos lol ) ale oczywiscie cala rodzinka pod wrazeniem siostra co wrocila wieczorem odgrzala sobie w mikroaflowce stwierdzila ze identyczna jak z pizzy hut :) dzieki za przepis naprawde kazdy sobie poradzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 bryken: ojj to nei wyszła tobie razcej ta pizza, skoro smakuje jak z pizza hut ;) Joke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Wlasnie wstawilem do piekarnika pizze by RS. ;] Wszysko zrobilem dokladnie wg przepisu oprocz jednego. Zamiast pieczarek (nie bylo nigdzie w poblizu) dalem papryke. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 i jak wyszla ta pizza i mam pytanko dokladnie jak ten sos powinien wygladac bo nad nim jeszcze popracowac bede musial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Pizza rewelacja i bardzo syta. :P Zjadlem polowe i na razie musze przystopowac. ;] U mnie sos wyszedl bardzo gesty i nawet nie musialem gotowac go bez przykrywki. Pomidory kroje w drobna kosteczke, a nie w cwiartki i pozniej (ja juz sie ugotowaly) potraktowalem je ubijakiem do ziemniakow. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRszaL Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 (edytowane) http://23lo.ovh.org/pizza1.jpg http://23lo.ovh.org/pizza2.jpg http://23lo.ovh.org/pizza3.jpg Pieewszy raz robiona pizza w zyciu, zrobilem sobie hawajke - wyszla wypaśna. Wielki respect dla Rs za przepis ! Edytowane 25 Października 2006 przez MaRszaL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Szkoda ze w akadmiku nie mam piekarnika :( ale teraz jade do domu na kilka dni to napewno zrobie i zdam relacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) porobie wam smaka-właśnie robie takie dla rodzinki.Fakt z gotowego spodu ale są naprawde spore i apetyczne.Tak wygląda nr 1 na dzisiejszy obiadek :wink: niestety z tą sie ciut zagapiłem i leciutko przypalona na bokach edit: Kolejne są ładniejsze. B) podam jeszcze składniki- pizza jest z szynką, podsmażanym boczkiemi, cebulką, świeżą papryką w plasterkach, dużo sera i przypraw-ogólnie cud miód i orzeszki :) Edytowane 28 Października 2006 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Wyglada apetycznie. ;] A co do gotowego spodu, to tez kiedys z nich robilem. Nie ma jednak jak sie samemu zrobi pizze od poczatku do konca. :P Niedawno pierwszy raz taka made in home robilem (by RS ofkors :P) i troche sie balem, ze ciacho mi nie wyjdzie, ale okazalo sie, ze nie taki diabel straszny jak go maluja. ;] Gotowca (spodu) juz nie kupie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 ja też nie mam do nich przekonania- doniedawna nie miałem przepisu na spodzik, teraz chyba kolejna bedzi z mojego ciasta.no ale ta to taka 20 minutowa pizza była-właściwie to 3 sztuki.Własnie dojadam resztki swojej B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Na studia!! Ja już miesiąc prawie siedzę w szkole ;) A jakie te modyfikacje torque wprowadziłeś? Studia sa lepsze niz laba w sierpniu :D Ja jutro zabieram sie za pizzze :) bedzie ciekawie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Mam pytanie chłopaki.. Zdecydowałem sie na pizze by RS na sylwka.. Mama nadzieje że sien ie zawiode ; ] Tylko mam pytanie.. jest jakis sposób żeby przetrzymać pizze w stanie surowym i jak trzeba włożyć do piekarnika na te parenaście minut i jeść świerzą a nie odgrzewaną ? Czy pozostaje tylko odgrzewanie? Składniki już mam ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Tylko mam pytanie.. jest jakis sposób żeby przetrzymać pizze w stanie surowym i jak trzeba włożyć do piekarnika na te parenaście minut i jeść świerzą a nie odgrzewaną ? Zawijasz w folie do lodówki , później do piekarnika i podajesz :wink: Chyba o takie coś ci chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zawijasz w folie do lodówki , później do piekarnika i podajesz :wink: Chyba o takie coś ci chodzi ? w sumie to myślałem nad zamrażarką ; ] tylko czy ciasto drożdżowe potem wyrośnie i upiecze sie tak jak powinno? ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 w sumie to myślałem nad zamrażarką ; ] tylko czy ciasto drożdżowe potem wyrośnie i upiecze sie tak jak powinno? ; ] Zamrażarka to zły pomysł bo trzeba uważać żeby ciasto nie przesiąkło zapachem innej żywności. :razz: Lodówka to naprawdę optimum. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nethaker Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...