tomaszok Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Właśnie znalazłem na necie manual do mojej płyty głownej . Pisze jak zworkami mogę zmieniac napięcie procka. Czy da mi to samo co ten wasz mod .chyba tak ???? A wyskakuje mi teraz bład CMOS checksum error-default loaded ZŁĄ ZWORKE WYCIĄGNOŁEM W manualu psze że jes ona odpowiedzialna za Bios Flash Protection .Co to znaczy i czy jest jakieś wyjście z tej sytuacji ?? Umie ktoś wgrywać nowy bios?? Podobne MOŻE pomó Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Qroń=- Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Właśnie znalazłem na necie manual do mojej płyty głownej . Pisze jak zworkami mogę zmieniac napięcie procka. Czy da mi to samo co ten wasz mod .chyba tak ???? A wyskakuje mi teraz bład CMOS checksum error-default loaded ZŁĄ ZWORKE WYCIĄGNOŁEM W manualu psze że jes ona odpowiedzialna za Bios Flash Protection .Co to znaczy i czy jest jakieś wyjście z tej sytuacji ?? Umie ktoś wgrywać nowy bios?? Podobne MOŻE pomó Znaczy tyle że nie mógł zbootować z aktualnymi ustawieniami biosu, więc żeby wstać przywraca standardowe ustawienia. Musisz tylko wleźć do biosu, ustawić wszystko jak trzeba i bedzie już git. Ech, nie ma to jak Ci średnio początkująco-zaawansowani :P:P:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kay Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 Witam, mam pytanie co do fotki w 1-szym poscie, jak mam zidentyfikowac o ktory rog procesora chodzi?? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Witam, mam pytanie co do fotki w 1-szym poscie, jak mam zidentyfikowac o ktory rog procesora chodzi?? :Pno to masz zadanie domowe - pomyśl - jeżeli przez tydzień nic nie wykombinujesz, to daj znać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kay Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Witam, moglby sie wypowiedziec ktos bardziej kompetentny? pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morron Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Podwazasz jego kompetencje?? Ludzie myslenie nie boli wez procesor w łape obrazek przed oczami i troche pomysl a na pewno sie uda. Wierze w ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachor Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 (edytowane) Wyjaśni mi ktoś jak ustawić napięcie powyżej 2,05V na Asusie CUSL2 (s.370) i Celeronie 633? Interesuje mnie taki na 2.2V ten celek na 2,0V robi 969 stabilnie ;/ Edytowane 9 Kwietnia 2009 przez JaP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morron Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Na jakim napieciu chodzi proc nominalnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachor Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 (edytowane) 1,7V mam jeszcze p3 chodzące na 1,65 ;) Edytowane 13 Kwietnia 2009 przez JaP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...