qans Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 chcialbym tylk owiedziec jak moge usunac pliki : Probably caused by : klmc.sys ( klmc+12a6 ) Probably caused by : klif.sys ( klif+11c63 ) bo w rejestrze nic nie ma :C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Jak usuniesz te pliki, to "Kasper" przestanie działać. Jeśli go odinstalowałeś (zgodnie z moją radą), to bez problemu możesz je usunąć. Jeśli program jest zainstalowany, to prościej jest go odinstalować, niż usuwać te pliki ręcznie. W razie problemów z usunięciem, użyj programu Unlocker. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qans Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Ostatnio zauwazylem ze jezeli 1 raz wlacze gre (nie wiem jak jest z programami) to wyskakuje bluescreen a jak wlacze za drguim razem od instalacji jst wsztstko ok. dzieje sie tak nawet jak zainstaluje gre- walcze- blue screen- odinstaluje-zainstaluje- dziala ok co najgorsze nie znajduje mi tych plikow o0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Prostszym i szybszym rozwiązaniem (od szukania dziury w całym) jest naprawa systemu lub jego ponowna instalacja. Zaoszczędzimy czasu na kombinowaniu, dlaczego dzieje się tak a nie inaczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...