freak_man Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam! Mam duży problem. Otóż mam głośniki 6.1 creative i wczoraj wieczorem kiedy słuchałem muzyki zauważyłem że centralne głośniki nie wydają żadnego dźwięku. Pomyślałem że wywale sterowniki i zainstaluje je spowrotem. Tak i zrobiłem. Uruchomiłem kompa ponownie, i sprawdzam w sterownikach dźwięk ze wszystkich głośników i z centralnych znowu głos nie leci.... Nie wiem co mam robić. Pomóżcie... Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez freak_man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 A sprawdzales kable?? Bardziej prawdopodobne wydajemi sie uszkodzenie glosnikow niz karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freak_man Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 sprawdzałem kable, wszystko odpinałem i podpinalem i nic... Nie wiem co mam z tym zrobic.... moze do naprawy albo cus... ehh :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...