Willow Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Mój GF4 4400 128 MB, nagle stał się GF4200 !! Po prostu za którymś startem Windy karta odpaliła jako GF4 4200, zainstalowały się sterowniki i już. Na hdd mam 3 windy - 98/2000/xp na każdym zaszła taka zmiana :( Karta chodzi poprawnie, nic sie nie wiesza, tylko TA zmiana mnie denerwuje. Co się stało ? Pozdrawiam Krzysztof Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Hahahaha... nie no ja nie moge !! :D Ja tez chcialbym miec takie problemy czym Ty sie martwisz dostales znacznie wydajniejsza karte i narzekasz :D :) :lol: (osiagi tez wzrosly ?? :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Willow Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Nie za bardzo łapię ... Wg Ciebie GF4400 jest słabszy od 4200 ? :) A martwie się, bo zaszła zmiana, a ja nie wiem dlaczego i czym to grozi w przyszłość. Pozdrawiam Krzysztof Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Willow Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Żeby nie było wątpliwości, Miałem : Creative GF4 4400 Ti 128mb Mam obecnie Creative GF4 4200 Ti 128mb Dlaczego? Pozdrawiam Krzysztof Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 No właśnie Ent , chyba coś Ci się pomyliło. Co do tej karty to spróbuj wgrać nowy bios a może pomoże :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 A moze Cie wykiwano i sprzedano karte ti4200 z biosem ti4400. Cos sie sypnelo i pokazuje prawde teraz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Willow Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Jestem Lama jeśli chodzi o BIOS na Grafice, jak i czym to zrobić? Pozdrawiam Krzysztof Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Ent to chyba zle popatrzyl i zaniast 4400 zobaczyl 440 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 jka chcesz to mozemy sie wymienic..... ja mam GF2 GTS i na serio rak na nim pracuje i sie nie zmienil na Gff4Ti4200 ....... a szkoda....... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 jka chcesz to mozemy sie wymienic..... ja mam GF2 GTS i na serio rak na nim pracuje i sie nie zmienil na Gff4Ti4200 ....... a szkoda....... ;) Ale jakby Ci sie nagle zamienil w gf2 to bys plakal na forum ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Ent to chyba zle popatrzyl i zaniast 4400 zobaczyl 440 :)O qrde fakt myslalem ze to MX 440 LOLek ze mnie. Sorx, ale bylem juz zmeczony i spiacy, wiec chyba wybaczycie ? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...