Skocz do zawartości
Macieqqq

Sklep, Ktory Polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Apollo.pl <- kupuję w sklepie stacjonarnym (Rzeszów) - zawsze zero problemów, miła obsługa, znają się dość dobrze na sprzęcie (w Rzeszowie z tym bywa różnie :lol2:) Polecam.

@M3Sj4sH

Dodatkowo jeszcze zwolennicy kart nVIDIA :mrgreen:.

Edytowane przez mrjeremiasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakies niemile doswiadczenia?

1:Nom jak oddałem płytę na gwarancji to po miesiącu jak na nich nakrzyczałem, dostałem nową.

2: Jak oddawałem na gwarancje DVD-rw, wymienili mi go na nagrywarkę ze spalonym softem (martwa) i do tego zamiast białą dostałem czarną.

Ogólnie nie jest źle, ceny niskie a jak u nich dużo kupuesz to nawet większe zniżki dadzą tylko ten serwis nie zawsze taki cudowny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sklep jak sklep. Ma duzo zamowien to i jakosc obsługi powinna byc niezła(wprawieni po owczesnym zainwestowaniu z "infrastukture";) ).. tzn bezproblemowa tranzakcja, szybka przesyłka.. Patrzcie lepiej na to jak serwisuja sprzet, jak dbaja o klienta gdy ten juz zakupi towar lecz po czasie okazuje sie ze sprzet jest zepsuty lub cos niedomaga itd... Wiele firm szybko realizazuje zamowienia, dla mnie to nie swiadczy o profesjonalizmie firmy, to tylko jeden z czynnikow.. ktory powinien byc standardem. Nie wiem czy wciaz ale w wielu przypadkach sprzet jest nieco drozszy ale za to przez cały okres gwarancyjny klient moze byc pewien swietnego podejscia do problemu z reklamacja.. Mnie przynajmniej najbardziej nie raz denerwuje realizowanie gwarancji zakupionego juz towaru...

A apollo juz po tych kilku wypowiedziach tak rozowo nie wypada.... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie, na opineo.pl widac, ze sklep.komputerowy.pl, chociaz nie jest (chyba) firma z wieloletnim doswiadczeniem to dba o klienta...

Juz sam nie wiem co robic :mur:

EDIT: Pisza, ze firma istnieje od 1989 roku...

Edytowane przez Macieqqq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupowałem kiedys w sklepie stacjonarnym w Krakowie i mam raczej średnią opinie o tym sklepie, potrzebowałem kiedyś Ceramiqa NIEMA!! Chciałem kupic Pentagrama na moją grafe NIEMA!! Chciałem kupić Revolteca DarkRed NIEMA!! więc jeśli sie przyczepic to o dostepność towaru

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@mrjeremiasz

Hmmm u mnie to czasami tez ATI poleca, ale raczej nVidia. ;] Ale Intel ponad wszystko. :D

Hmmm co do gwarancji w apollo. Jak oddalem 6600GT na gwarancje to dostalem oczywiscie karte zastepcza i gwar. zrealizowana w 1,5 tygodnia, LCD iiyamy od razu wymiana na nowy. Moze inni maja problemy, ale ja moge byc tylko zadowolony. Towaru maja dosc duzo na sklepie, ciagly ruch i ceny bardzo ok. Nawet produkty, ktore maja czerwony krzyzyk na stronie moga mi szybko sprowadzic. :)

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętaj że wtyk RJ-45 ma taki mały plastikowy zatrzask i jak wyciagasz to trzeba ścisnąć a nie za kabel ciągnąć tylko :lol:

joke

Nie moja wina że przy delikatnym ruszeniu wtyczką wylatuje cały pancerz z wtyczki. Albo mają zaciskarkę do d...bani, albo robią to specjalnie (oby nie). Już lepiej mi się zdarzyło śrubokrętem zaciskać ;]

Koniec ot.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Apollo jednak bym odradzał.

Niskie ceny owszem, ale kosztem chocby serwisu w którym trzeba czekac tygodniami.

Poza tym z ostatnio kupionych 6 części 2 były uwalone na dzien dobry (tuner tv i plyta glowna). Moze przypadek, moze nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi