Skocz do zawartości
gosu001

Co Sądzicie O Moim Zestawie?

Rekomendowane odpowiedzi

i tak bede rano pisal jakis topic na forum bo nie chce tego popsuc... a na podkrecaniu 939/am2 malo sie znam... ale na razie ide spac bo jestem padniety - caly dzien na zabawach z kompami... milej nocy:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do gier małe lcd ze średniej półki to kiepski pomysł

jak chcesz grać - kup dobre crt a za rok/dwa przyjdzie czas na rozsądne lcd, 21" lub więcej kupisz z półletnią lub dłuższą gwarancją, w stanie b dobrym ew. leżaczek za 200-300zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakimś zatwardziałym graczem to ja nie jestem :-P, jeśli już gram to w jakieś większe hity np. NFS MW (teraz czekam na NFS CArbon :D). Oprócz tego to monitor przede wszystkim służył mi bedzie do oglądania filmów, siedzenia w necie... Ja chyba raczej zostane przy monitorach LCD

co sądzicie o tym modelu BenQ:

BenQ FP73G LINK1

BenQ FP73G LINK2

Edytowane przez gosu001

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak jak mówilem: ma male biurko albo co gorsza maly pokuj i nie chce siedzieć blisko monitora :lol: taki żarcik :P bo zupełnie nie rozumiem czemu - crt staniały straszliwie i jest w czym przebierać :/

chyba trzeba iść spać ;-]

Edytowane przez Luk3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakimś zatwardziałym graczem to ja nie jestem :-P, jeśli już gram to w jakieś większe hity np. NFS MW (teraz czekam na NFS CArbon :D). Oprócz tego to monitor przede wszystkim służył mi bedzie do oglądania filmów, siedzenia w necie... Ja chyba raczej zostane przy monitorach LCD

co sądzicie o tym modelu BenQ:

BenQ FP73G LINK1

BenQ FP73G LINK2

Ja też jestem zdania poprzedników, nie kupuj najtańszego LCD ! bo to zabójstwo, będziesz tylko bluzgał na niego. Do gier wogle sie nie nadaje i ogólnie jest kiepski. Jak już jesteś taki napalony na lcd to kup coś z wyższej półki, dużo kolesi z którymi gram przez neta ma samsunga lcd i mówią że fajnie sie na nim gra i ogólnie chwalą ten monitorek http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=20123. Komputronik to drogi sklep ogólnie poszukaj gdzieś indziej będzie ze 100zł taniej napewno znajdziesz. Moim zdaniem zakup najtańszego lcdka typu benq za 700zł to żałosny wybór :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jaki mam wybrać zasilacz do tego mojego zestawiku? (najlepiej jakby kosztował poniżej 200PLN)

co sądzicie o tych 3 zasilkach?

Topower Top 400P5

Chieftec 400AA 101A

Chieftec 450AA 101A

myślicie że wystarczą? czekam na wasze propozycje :D

pozdro

Edytowane przez gosu001

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi