gosu001 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 witam, mam zamiar kupić obudowę Raidmax X-1 909 WB LINK co oniej sądzicie? mam zamiar włożyć do niej: Athlon 64 X2 3800+, ASUS M2N-E, 1bg RAM dualchannel, Galaxy GeForce 7600GS ZALMAN DDR3 czy możecie polecić mi inne obudowy w przedziale do 330PLN (z zasilaczem lub bez) pozdro B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Z bud na allegro poszukaj Chiefteców serii Matrix i Dragon, do 350 zł dostaniesz tez Anteca i może jakieś ThermalTake. Sama buda całkiem fajna i dosyć oryginalna, szkoda że nie jest cała czarna :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Buda z wygladu calkiem ciekwa, niewiedomo tylko jak jest z jej jakoscia wykonania :? No i lepsza by byla bez zasilacza, bo ten ktory jest tam zamontowany to jest raczej jakis wyrob shito podobny Ja bzm sie osobiscie sklanial do obudow ktore podal wzzej Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 A ja od siebie dodam jeszcze tego kwiatka http://www.allegro.pl/item118502738__czarn...i_um_boss_.html Buda z wykonania jak Chief tylko bez koszyków na hdd, - blacha 1mm- obadałem ja dokładnie i muszę przyznać że jest bardziej niz w porządku :) za ta kasę to aż dziwne :| Lakier jest bardzo starannie połozony nie to co w Chiefie - mysi czarny wypłowiały <_< Sam ją za pare dni zamawiam bo bratu już jedną wcisnołem i tez mi się zaje3iście spodobała :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosu001 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) właśnie przed chwilą dostałem kilka real foto tej obudowy (chodzi o Raidmax X-1) i muszę przyznać, że jest nawet ok. P.S. dzięki za Wasze propozycje, poważnie się nad nimi zastanowie pozdro :wink: Edit: sprawdźcie tą obudowę THERMALTAKE tsunami, widziałem ją na żywo, naprawde piękna (nistety nie mieści się w moim budżecie :/ :P) Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez gosu001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...